Search Publications
Filter by:
Author(s): CARFERRO, C.; SALOMAO, A. N.; GIMENES, M. A. Neste trabalho, buscou-se avaliar as características biométricas (comprimento, largura, espessura e massa fresca) e o comportamento germinativo às temperaturas 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35 e 40 °C de sem... ... |
Author(s): GALLI.; MESSIAS, R. da S.; SILVA, S. D. dos A. e; MARGIS, R.
|
Author(s): GALLI, V.; MESSIAS, R. da S.; SILVA, S. D. dos A. e; MARGIS, R.
|
|
Author(s): PEREIRA, S. R.; LIMA, A. E. da S.; CONTREIRAS-RODRIGUES, A. P. D'A.; OLIVEIRA, D. R. de; LAURA, V. A. Priming is one of the several physiological methods used to increase the performance of seeds. To evaluate the effects of priming, seeds of Urochloa brizantha cv. Xaraés were primed under different os... ... |
Author(s): CONCEIÇÃO, G. M.; BARBIERI, A. P. P.; DAL'COL LÚCIO, A.; MARTIN, T. N.; MERTZ, L. M.; MATTIONI, N. M.; LORENTZ, L. H. RESUMO: O tratamento químico de sementes é uma importante ferramenta para o bom estabelecimento da soja no campo. Objetivou-se nesse trabalho avaliar o efeito do tratamento com fungicida, inseticida,... ... |
Author(s): JUNIOR, E. A. J.; MERTZ, L. M.; HENNING, F. A.; PESKE, S. T.; VILLELA, F. A.; LABBÉ, L. M. B. ABSTRACT: The aim of this study was to identify the ideal maize seed harvest moment by different characteristics, as black layer formation, milk line development, seed moisture content and seed dry ma... ... |
Author(s): CHRISTRO, L. F.; AMARAL, J. F. T.; LAVIOLA, B. G.; MARTINS, L. D.; AMARAL, C. F.
|
Author(s): MATTIONI, N. M.; HUTH, C.; SEGALIN, S. R.; MERTZ, L. M.; NUNES, U. R. RESUMO: Estudos tem demonstrado que a qualidade fisiológica de sementes de soja nos campos de produção apresenta variabilidade espacial. Uma das possíveis causas dessa variabilidade, pode ser o ataque... ... |
Author(s): SANTOS, H. O. dos; DUTRA, S. M. F.; PEREIRA, R. W.; PIRES, R. M. De O.; VON PINHO, E. V. de R.; ROSA, S. D. V. F. da; CARVALHO, L. M. de The objective in this research was to study the physiological and biochemical alterations in habanero pepper during the development and after the natural and controlled drying. The experiments were co... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.