Search Publications
Filter by:
Author(s): SOUZA, G. da S. e; ALVES, E. R. de A.; GAZZOLA, R.; MARRA, R. Um modelo de equilíbrio parcial para o mercado brasileiro de carnes é ajustado por meio de mínimos quadrados em três estágios. O modelo mostra-se consistente com as observações e pode ser usado para s... ... |
Author(s): ABRANTES, K. K. B.; PAIVA, L. M.; ALMEIDA, R. G. de; URBANO, E.; FERREIRA, A. D.; MUZUCHELI, J. The aim of this study was to model the individual height and volume of eucalyptus wood in two integrated crop-livestock-forest systems (ICLF1 and ICLF2) in Campo Grande, a city in the state of Mato Gr... ... |
Author(s): CARVALHO, A. C. B. de; RIBEIRO, C. B. de M.; ROCHA, W. S. D. da; MARTINS, C. E.; SOUZA SOBRINHO, F. de O manejo e a cobertura influenciam na erosão do solo. Os objetivos desse experimento foram determinar as perdas de solo e água e os fatores da Equação Universal de Perda de Solo (EUPS) em condições de... ... |
Author(s): SANTOS, V. R. V. dos; McNANUS, C.; PERIPOLLI, V.; TANURE, C. B.; LIMA, P. de M. T.; CORRÊA, P. S.; BRITO, D. L.; TORRES, S. E. F. de A.; LOUVANDINI, H. The aim of this study was to evaluate the effect of three different grazing systems: isolated, alternate and simultaneous, on feed intake, performance and carcass characteristics of sheep. About 5.2 h... ... |
Author(s): BARBOZA, D. H.; CUNHA, C. A. V.; HIGA, R. H. Apresentamos uma versão inicial da solução em desenvolvimento para estimação dos efeitos desejados através do modelo animal univariado, utilizando duas abordagens distintas para a obtenção do melhor e... ... |
Author(s): AGUIAR, M. I. de; MAIA, S. M. F.; OLIVEIRA, T. S. de; MENDONÇA, E. S.; ARAÚJO FILHO, J. A. de As condições edafoclimáticas do semi-árido brasileiro, associadas a sistemas agrícolas totalmente extrativista, o tornam um ambiente extremamente frágil e de alta susceptibilidade aos processos erosiv... ... |
|
|
Author(s): GURGEL, A. L. C.; DIFANTE, G. dos S.; MONTAGNER, D. B.; ARAUJO, A. R. de; DIAS, A. M.; SANTANA, J. C. S.; RODRIGUES, J. G.; PEREIRA, M. de G. It is estimated that approximately 47% of the world?s ruminant meat and milk is produced in tropical and subtropical regions, with pasture comprising the main food base of these animals. Nitrogen fert... ... |
Author(s): PEZARICO, C. R.; VITORINO, A. C. T.; MERCANTE, F. M.; DANIEL, O.
|
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.