Search Publications
Filter by:
Author(s): BAPTISTA, R. C.; FERNANDES, M. A. M.; GILAVERTE, S.; QUEIROZ, S. C. do N. de; FERRACINI, V. L.; ASSALIN, M. R.; MONTEIRO, A. L. G.; REYES, F. G. R.
|
Author(s): FERNANDES, L. T.; GODOY, T. F.; SILVA, V. H.; PANDOLFI, J. R. C.; CANTAO, M. E.; PEIXOTO, J. de O.; COUTINHO, L. L.; LEDUR, M. C.
|
Author(s): LIMA, A. R. de S.; SOUZA, V. L. N. de; PIEROZZI JUNIOR, I.; LOPES, N. C.; CARVALHO, E. de F. C.; BRITO, M. A. A.; PEREIRA, M. C. N.; OLIVEIRA, G. M. T. de; RIBEIRO, A. B. de S.; TUPINAMBÁ, M. J. F.; BERNI, R. F.; ROCHA, A. S. N. da C.; SANTOS, M. O. dos O projeto teve o objetivo de identificar e mapear os processos executados pelos setores integrantes da Chefia de Comunicação e Negócios (CCN), utilizando a metodologia de Análise e Melhoria de Process... ... |
|
Author(s): SILVA, V. A.; REZENDE, J. C. de; CARVALHO, A. M. de; CARVALHO, G. R.; REZENDE, T. T.; FERREIRA, A. D. Diante das adversidades climáticas ocorridas nos últimos anos, bem como a intensificação das podas em lavouras novas, foi avaliada a capacidade de recuperação vegetativa e reprodutiva após a poda do t... ... |
Author(s): CUNHA, A. J. da; MELO, B. de; SANTOS, J. C. F. As leguminosas intercaladas nas entrelinhas do cafezal são fontes de nutrientes para as plantas, proporcionam cobertura do solo e diminuem a infestação de plantas daninhas, porém, podem competir com o... ... |
Author(s): EMBRAPA CERRADOS O documento divulga os principais resultados da pesquisa, da transferência e da comunicação, buscando fundamentar a sustentabilidade dos sistemas de produção, aumentar a competitividade dos diferentes... ... |
Author(s): NASCIMENTO, P. M. P. do; BRANDÃO, F. Z.; PEREIRA, P. F. V.; PONTELLO, V. R.; TAVARES, L. L.; OLIVEIRA, A. P.; BRUSCHI, J. H.; FONSECA, J. F. da The objective of this study was to report the possibility of inducing male behavior in the female goat by short-term protocol of exogenous androgen administration. A mature pluriparous Toggenburg goat... ... |
Author(s): MOKRY, F. B.; HIGA, R. H.; MUDADU, M. de A.; LIMA, A. O. de; MEIRELLES, S. L. C.; SILVA, M. V. G. B. da; CARDOSO, F. F.; OLIVEIRA, M. M. de; URBINATI, I.; NICIURA, S. C. M.; TULLIO, R. R.; ALENCAR, M. M. de; REGITANO, L. C. de A. Background: Meat quality involves many traits, such as marbling, tenderness, juiciness, and backfat thickness, all of which require attention from livestock producers. Backfat thickness improvement by... ... |
|
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.