Search Publications
Filter by:
|
Author(s): ANDRADE, M. V. S. de; TEIXEIRA, B. V. F.; SILVA, L. F. L.; VIANA, E. de S.; REIS, R. C.; TAVARES, J. T. Q. O mamão é um fruto interessante para ser desidratado por ser rico em açúcares, minerais e compostos bioativos como os carotenoides e a vitamina C e por atender ao anseio do consumidor atual por alimen... ... |
Author(s): NADOLNY, H. S.; SILVA, F. B.; FERREIRA, M. M.; GRIGOLETTI JUNIOR, A.; AUER, C. G.
|
Author(s): PICOLOTTO, L.; KULKAMP, A.; VIGNOLO, G. K.; GONÇALVES, M. A.; ANTUNES, L. E. C.
|
Author(s): THIEL, F. B.; GONÇALVES, M. A.; CARPENEDO, S.; VIGNOLO, G. K.; PICOLOTTO, L.
|
Author(s): AMARAJL, P. A.; CARVALHO, S. F. de; WEBER, D.; PICOLOTTO, L.; ANTUNES, L. E. C.
|
Author(s): GODOY, R. C. B. de; SANTOS, A. P. dos; MATOS, E. L. S.; WASZCZYNSKYJ, N.; ROCHA, C. M. N. O Brasil é um dos maiores produtores de mamão, em 2005 a produção foi de 1,5 milhões de toneladas (IBGE, 2007), o que corresponde a 26% da produção mundial (FAO, 2007). No contexto interno o Estado da... ... |
Author(s): KRABBE, E. L.; AVILA, V. S. de; KAWSKI, V. L.; BEZERRA, N. dos S.
|
|
Author(s): SANTANA, H. M.; OLIVEIRA, L. A. de; REIS, R. C.; CLEONILSON SANTANA DE OLIVEIRA, C. S. de As variedades de mandioca amarelas contêm o β-caroteno (percursor da vitamina A) que auxilia na melhoria da saúde. A busca por alimentos prontos para o consumo e convenientes impulsiona as indúst... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.