Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

Author(s): DIAS, P. F.; SOUTO, S. M.; FRANCO, A. A.

Avaliação da suplementação mineral protéica para animais na redufção de dano físico em mudas de leguminosas arbóreas introduzidas na pastagem. De acordo com os autroes o estabelecimento de espécies de... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2006

Author(s): SANTOS, S. A.; ABREU, U. G. P. de

Repository: BDPA     Publication year: 2010

Author(s): MAZONI, I.; KUSER, P.; YAMAGISHI, M.; BORRO, L.; JARDINE, J.; SANTOS, E. H. dos; OLIVEIRA, S. R. de M.; NESHICH, G.

Short Abstract: The Multiple Structures - Single Parameter STING module allows a user to compare variety of structure parameters from different protein structures in a simple yet intuitive 2D pilot. T... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2006

Author(s): VENÂNCIO, F. C.; MEYER, J. F. C. A.; YAMAGISHI, M. E. B.

Neste trabalho estendemos os resultados de [2] para superfícies abertas limitadas (com fronteiras), o que torna a matriz D não simétrica, porém ainda semidefinida positiva, e resolvemos o sistema line... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2004

Author(s): DUTRA, F. R. P.

Repository: BDPA     Publication year: 2014

Author(s): CARVALHO, L. M. da S.; LUZ, M. S.; FRANCO, L. J. D.; SILVA, K. J. D. e; ROCHA, M. de M.

O presente trabalho objetivou avaliar o teor de proteína em genótipos de feijão-de-metro antes e após o cozimento.

Repository: BDPA     Publication year: 2023

Author(s): NARCISO, M. G.; YAMAGISHI, M. E. B.; QUINAGLIA, T.; SANTOS, E. H. dos; VIEIRA, F. D.; JARDINE, J. G.; MAZONI, I.; FALCAO, P. R. K.; NESHICH, G.

Análise, de forma visual, de como algumas grandezas físico-químico estão presentes na interface proteica. A proteína é mostrada em 3 dimensões(3D). Cada região da cadeia proteic é colorida com uma cor... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2006

Author(s): HIGA, R. H.; TOZZI, C. L.

In this work, we present a method for predicting hot spot residues by using a set of structural and evolutionary parameters. Unlike previous studies, we use a set of parameters which do not depend on... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2009

Author(s): LEITE, M. I. S.; FREIRE, F. L.; VIEIRA, C. M.; VALICENTE, F. H.

Repository: BDPA     Publication year: 2006

Author(s): PAES, M. C. D.; MAGA, J.

Whole-grain flours of Quality Protein Maize (QPM) and normal maize were extruded under controlled conditions in order to evaluate the effect of extrusion on the essential amino acids profile and color... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2004

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.