Search Publications
Filter by:
Author(s): ALVES, D. D.; MANCIO, A. B.; TONISSI, R. H. de; GOES, B. de; LEÃO, M. I.; LANA, R. de P.; EIFERT, E. da C.; LOPES, J. N. P. Avaliou-se o potencial hidrogeniônico (pH) ruminal em bovinos recebendo diferentes tipos de suplementos em pasto. Os tratamentos consistiram no oferecimento de suplementos mineral, proteinado e concen... ... |
Author(s): SANTANA, I. V. S.; BALBINOT JUNIOR, A. A.; COELHO, A. E.; OLIVEIRA, M. A. de; DEBIASI, H.; FRANCHINI, J. C.
|
Author(s): SOUZA, S. F. de; RANGEL, J. H. de A.; MUNIZ, E. N.; MORAIS, J. A. da S.; ANDRADE, B. M. da S.; DELFINO, G. de O. A.; JESUS, C. W. S. de; SOUZA, E. Y. B.
|
Author(s): BENAVIDES, M. V.; GENRO, T. C. M.; SOUZA, C. J. H. de Cordeiras recém desmamadas, mantidas em campo nativo, receberam por um mês e meio suplementações com 12 e 18% de proteína bruta para observar os efeitos de uma melhor nutrição na contagem de ovos por... ... |
Author(s): CAVALI, J.; PORTO, M. O.; PAULINO, M. F.; SALES, M. F. L.; NASCIMENTO, M. L.; RODRIGUES, J. F. H. Os planos nutricionais para bovinos de corte em pastejo são cada vez mais baseados em fontes suplementares, buscando o melhor ajuste das exigências nutricionais com a dieta fornecida aos animais. Nest... ... |
Author(s): PORTO, M. O.; PAULINO, M. F.; VALADARES FILHO, S. de C.; DETMAN, E.; CAVALI, J.; SALES, M. F. L. O uso de suplementos múltiplos para bovinos visa aumentar o aporte de nutrientes, para melhor atender às exigências nutricionais. Neste contexto, avaliou-se a digestibilidade em tourinhos anelorados e... ... |
Author(s): SANTOS, S. A.; SOUZA, G. S.; TOMICH, T. R.; MORAIS, M. da G.; FRANCO, G.; ABREU, U. G. P. de The goal of this study was to evaluate the effect of protein-energy supplementation during the dry period on the performance of different categories of beef cattle in different management systems of n... ... |
Author(s): SIMON, J. E.; LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.; FERREIRA, G. D. G.; SANTOS, N. de F. A. dos; NAHUM, B. de S.; MONTEIRO, E. M. M.
|
Author(s): SOUTO, V. O. de; CAMPOS, F. M.; LAZZAROTTO, M. Bebida composta é obtida pela mistura de ingredientes vegetais, como extratos, polpas e sucos. |
Author(s): SOARES, J. M. D; ABREU, R. E. F.; COSTA, M. M. da; MELO, N. F. de; OLIVEIRA, H. P. de Some species of Lactobacillus have demonstrated beneficial health effects being applied in the production of food supplements. Thus, the incorporation of viable cells as encapsulated probiotics repres... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.