Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

Author(s): LIMA, C. B.; OLIVEIRA, E. G. de; ARAÚJO FILHO, J. M. de; SANTOS, F. J. de S.; PEREIRA, W. E.

Para avaliar a qualidade da água em um sistema de cultivo integrado entre agricultura irrigada e piscicultura foram monitorados parâmetros físicos, químicos e biológicos da água de canais de irrigação... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2008

Author(s): FOGACA, F. H. dos S.

A vitamina E é usada nas dietas com a finalidade de melhorar o crescimento, a resistência ao estresse e a doenças, assim como a sobrevivência de peixes. Também pode ser eficiente na conservação do pes... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2005

Author(s): NEVES, L. C.; DELLA FLORA, M. A. L.; TOCANTINS, T. A. A.; PEREIRA, N. L.; BRANDÃO, L. L.; OLIVEIRA, D. B. de; PIETRO, P. S.; HISANO, H.

Repository: BDPA     Publication year: 2014

Author(s): QUEIROZ, J. F. de; FRASCÁ-SCORVO, C. M. D.; SCORVO FILHO, J. D.; LOSEKANN, M. E.; DONADELLI, A.

Repository: BDPA     Publication year: 2011

Author(s): TAKSHITA, N. A.; CHISTE, B. M.; JONSSON, C. M.; MATTIOLI, C. C.; HISANO, H.

Resumo: A intensificação da aquicultura gerou o aumento de doenças bacterianas nos peixes, e consequentemente a utilização de antibióticos. O objetivo do estudo foi avaliar o efeito de dosagens sublet... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2020

Author(s): BITTENCOURT, L. S.; TAVARES-DIAS, M.; NEVES, L. R.; MARCHIORI, N.; MARTINS, M. L.

Repository: BDPA     Publication year: 2012

Author(s): LIMA, A. F.; BARBOSA, J. M.; SILVA, A. A.; ARAÚJO NETO, E. T.; SILVA, S. L.

Repository: BDPA     Publication year: 2011

Author(s): GOES, E. S. R.; LARA, J. A. F. de; GASPARINO, E.; DEL VESCO, A. P.; GOES, M. D.; ALEXANDRE FILHO, L.; RIBEIRO, R. P.

Current study evaluated the effect of pre-slaughter stress on serum cortisol levels, pH, colorimetry, water-holding capacity (WHC) and gene expression of ryanodine receptors (RyR1 and RyR3) in the Nil... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2015

Author(s): LIMA, L. K. F. de; LUIZ, D. de B.; CHICRALA, P. C. M. S.; SANTOS, V. R. V. dos; BORGHESI, R.; MURAKAMI, K. T. T.; PONSANO, E. H. G.

Repository: BDPA     Publication year: 2015

Author(s): FOGACA, F. H. dos S.

O surimi é uma carne de pescado, submetida a lavagens sucessivas, onde se eliminam gordura, sangue, substâncias odoríferas e proteínas solúveis em água, resultando em uma pasta branca, sem odor e sabo... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2009

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.