Search Publications
Filter by:
Author(s): KLEIN, A. P.; FONTANELI, R. S.; SANTOS, H. P. dos; PIRES, J. L. F.; MANFRON, A. C. A.; ZENI, M.
|
Author(s): DECKER, J. E.; MCKAY, S. D.; ROLF, M. M.; ALCALA, A. M.; SONSTEGARD, T. S.; HANOTTE, O.; GOTHERSTROM, A.; SEABURY, C. M.; PRAHARANI, L.; BABAR, M. E.; REGITANO, L. C. de A.; YILDIZ, M. A.; HEATON, M. P.; LIU, W. S.; LEI, C. Z.; REECY, J. M.; SAIF-UR-REHMAN, M.; SCHNABEL, R. D.; TAYLOR, J. F. The domestication and development of cattle has considerably impacted human societies, but the histories of cattle breeds and populations have been poorly understood especially for African, Asian, and... ... |
Author(s): ABREU, L. S. de; BELLON, S.; CORRALES, F. M. This text analyses the development of organic farming in Brazil. It shows the great variability of social models of organic production recognised by Brazilian Law: organic, agroecological, ecological... ... |
Author(s): FLORES, S. S.; TONIETTO, J.; TAFFAREL, J. C. The development of GIs in Brazil is recent and has wines as protagonists, with the first GI recognized in 2002. The projects for GIs' recognition, particularly in the case of wines, involve the partic... ... |
Author(s): BOIS, B.; GAVRILESCU, C.; ZITO, S.; CONCEIÇÃO, M. A. F.; TONIETTO, J.; PÉRARD, J. La vitiviniculture tropicale affiche une expansion très rapide pour de multiples raisons (économiques, politiques, sanitaires, etc.). Dans l?espace intertropical, l?absence de saison froide permet une... ... |
Author(s): SILVA, R. O.; BARIONI, L. G.; HALL, J. A. J.; MATSUURA, M. I. da S. F.; ALBERTINI, T. Z.; FERNANDES, F. A.; MORAN, D. Reduced global meat consumption coupled with improved production efficiency is increasingly advanced as part of a sustainable agricultural intensification agenda to reduce harmful external costs, part... ... |
|
Author(s): CANUTO, J. C.; RAMOS FILHO, L. O.; URCHEI, M. A.; CAMARGO, R. C. R. de; RAMOS, M. S. T. A. S. Resumo: Os sistemas de produção biodiversos são formas inovadoras de agricultura e pecuária que buscam aliar benefícios econômicos e ambientais, apoiados no incremento da biodiversidade. O Programa ?S... ... |
Conservação pós-colheita de cebola Brisa sob influência de doses de nitrogênio, em cultivo orgânico. Author(s): TRINDADE, D. C. G. da; LIMA, M. A. C. de; COSTA, N. D.; RIBEIRO, T. P.; MASSARANDUBA, M. S. A.; AMARIZ, A.; SANTOS, A. C. N. dos Neste trabalho, avaliou-se a conservação pós-colheita de bulbos de cebola 'Brisa' produzidos sob sistema orgânico e armazenados sob temperatura ambiente (25,6+2,8oC e 46+13% UR). |
Author(s): SOARES, J. M.; MOURA, M. S. B. de; NASCIMENTO, T.; LEITÃO, M. de M. V. B. R.; OLIVEIRA, G. M. de Este estudo objetivou analisar as variações de temperatura (T) e umidade relativa do ar (UR) em videira sob cobertura plástica no Submédio São Francisco. |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.