Search Publications
Filter by:
Author(s): BARBOSA, N. A.; PAES, M. C. D.; PEREIRA FILHO, I. A.; PEREIRA, J.
|
Author(s): MENEGUELLI, T. S.; KRAVCHYCHYN, A. C. P.; WENDLING, A. L.; DIONISIO, A. P.; BRESSAN, J.; MARTINO, H. S. D.; TAKO, E.; HERMSDORFF, H. H. M.
|
Author(s): LÚCIO, H.; ANUNCIAÇÃO, P.; SILVA, B. da; SILVA, A. da; QUEIROZ, V. A. V.; CARVALHO, C. W. P. de; PINHEIRO-SANT'ANA, H.; MARTINO, H. Background: Sorghum is a cereal source of energy, carbohydrates, resistant starch, proanthocyanidins, and 3-deoxyanthocyanins; it promotes satiety by slowing digestion and benefits intestinal health.... ... |
Author(s): CHAGAS, A. C. de S.; TUPY, O.; SANTOS, I. B. DOS; ESTEVES, S. N. This study evaluated the economic impact of gastrointestinal nematode (GIN) infection in Morada Nova lambs under different parasite chemical control conditions. For this, 246 lambs, in the rainy and d... ... |
Author(s): AGUIAR, A. L. de; FACO, O.; SILVA, K. de M.; SHIOTSUKI, L.; COSTA, A. C.; GALVÃO, M. A. A.; ALBUQUERQUE, M. A. M. de Resumo: Objetivou-se descrever a estrutura populacional, endogamia e quantificar o seu efeito sobre o peso ao nascer de ovinos da raça Somalis Brasileira. Dados genealógicos de 1381 ovinos da raça Som... ... |
Author(s): CALVANO, M. P. C. A.; BRUMATTI, R. C.; GARCIA, M. V.; BARROS, J. C.; ANDREOTTI, R. The cattle tick Rhipicephalus microplus causes significant economic losses to cattle production systems and is a main barrier to the introduction of Bos taurus breeds and their crosses in Brazil. Thes... ... |
Author(s): VERRUMA-BERNARDI, M. R.; PIMENTA, D. M.; LEVRERO, G. R. R.; FORTI, V. A.; MEDEIROS, S. D. S. DE; CECCATO-ANTONINI, S. R.; COVRE, E. A.; FERREIRA, M. D.; MORET, R.; BERNARDI, A. C. DE. C.; SALA, F. C. Kale is a vegetable that has high nutrition content, and balanced fertilization is essential to ensure high yield and quality of agricultural products. Curly kale, less known than regular leaf kale, i... ... |
Author(s): PFEIFER, L. F. M.; SILVA, S. A. de S.; RODRIGUES, W. B.; NOGUEIRA, E. Este documento foi desenvolvido para descrever e explicar as fórmulas envolvidas no iECC e demonstrar sua aplicação nos sistemas de produção de vacas de corte. |
Author(s): PEIXOTO, L. R. R.; BATISTA, A. S. M.; BOMFIM, M. A. D.; VASCONCELOS, A. M. de; FILHO, J. T. de A. O objetivo deste estudo foi avaliar a influência de diferentes genótipos na qualidade sensorial da carne de cordeiros ½Dorper x ½SPRD, ½Santa Inês x ½SPRD e ½Somalis x ½SPRD terminados em confinamento... ... |
Author(s): BERTOL, T. M.; COLDEBELLA, A.; SANTOS FILHO, J. I. dos; GUIDONI, A. L. The objective of this work was to develop and evaluate prediction equations, based on measurements obtained on the slaughter line, for carcass classification according to the degree of exudation and t... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.