Technologies
Filter by:
Long-fiber GM (transgenic) cultivar with resistance to the herbicide glyphosate and to the main species of caterpillars that attack cotton plants, with the Bollgard II Roundup Ready Flex (B2RF) techno Product: GM or edited cultivar Launch year: 2017 Responsible Unit: Embrapa Cotton |
*Content only available in Portuguese
Foi avaliado o desempenho de um desfibrador mecânico comercial de cana-de-açúcar quanto à sua eficiência para a remoção de fibras para as espécies do gravatá, carandá e da bocaiuva em escala de ba ...Process: To produce packaging, films and coating Launch year: 2017 Responsible Unit: Embrapa Pantanal |
*Content only available in Portuguese
Método empregado no controle e avaliação da qualidade de forrageiras, a fim de auxiliar na determinação do valor nutricional do alimento para o animal. A metodologia alternativa é uma simplificaçã ...Methodology: Methodology Launch year: 2006 Responsible Unit: Embrapa Southeastern Livestock |
*Content only available in Portuguese
A massa alimentícia fresca enriquecida em fibras é um produto que tem a finalidade de atender a demanda de alimentos mais nutritivos e funcional. A formulação desenvolvida contém 0,4% de emulsific ...Process: To obtain processed food (agroindustry) Launch year: 2014 Responsible Unit: Embrapa Cerrados |
*Content only available in Portuguese
A sopa enriquecida com fibras do maracujá tem a finalidade de gerar alternativas para a indústria de alimentos. O alimento é elaborado com casca de maracujá comercial azedo (Passiflora edulis Sims ...Process: To obtain processed food (agroindustry) Launch year: 2016 Responsible Unit: Embrapa Cerrados |
*Content only available in Portuguese
Metodologia para elaboração de queijo tipo minas frescal enriquecido em fibras de casca de Passiflora nitida (maracujá mexerica), com identidade de sabor e característico. Metodologia des ...Process: To obtain processed food (agroindustry) Launch year: 2012 Responsible Unit: Embrapa Cerrados |
*Content only available in Portuguese
Metodologia para elaboração de queijo tipo minas frescal enriquecido em fibras de casca de maracujá a partir da farinha de casca apresenta textura diferenciada, sabor característico que lembra o m ...Process: To obtain processed food (agroindustry) Launch year: 2012 Responsible Unit: Embrapa Cerrados |
*Content only available in Portuguese
Metodologia para elaboração de queijo tipo minas frescal enriquecido em fibras de casca de maracujá, com identidade de sabor e aroma sem alteração em relação ao produto sem fibras. Metodologia des ...Process: To obtain processed food (agroindustry) Launch year: 2012 Responsible Unit: Embrapa Cerrados |
BRS Jade is a light brown-colored cultivar with high fiber yield potential (approximately 41%) and high productivity, exceeding 4500 kg/ha. The cultivar has high yield potential in the Cerrado and ...Product: Cultivar Launch year: 2015 Responsible Unit: Embrapa Cotton |
The impact of two dehydration processes (dehydration in drying chambers with forced convection and freeze-drying), followed or not by grinding, on the characteristics of cashew fiber obtained from ...Process: To obtain processed food (agroindustry) Launch year: 2014 Responsible Unit: Embrapa Tropical Agroindustry |