Rosemar Antoniassi - Team
Office of the Deputy Head of: Research and Development
Sector: Operational Units
Date of Hire: 15/02/1995
Registration: 295462
Mini-curriculum
graduation at Science and Technology of the Food from Universidade Estadual de Campinas (1987), master's at Science and Technology of the Food from Universidade Estadual de Campinas (1991) and doctorate at Science and Technology of the Food from Universidade Estadual de Campinas (1996). Has experience in Science and Technology of the Food, focusing on Technology of Products of Vegetable Origin, acting on the following subjects: óleo, cromatografia gasosa, composição em ácidos graxos, biodiesel and extração.
Education
1984 - 1987
Graduação em Engenharia de Alimentos
Universidade Estadual de Campinas
Obtained year: 1987
1988 - 1991
Mestrado em Tecnologia de Alimentos
Universidade Estadual de Campinas
Title: Hidrogenacao de oleo de soja a baixa pressao
Obtained year: 1991
Advisor: Walter Esteves
1991 - 1996
Doutorado em Engenharia de Alimentos
Universidade Estadual de Campinas
Title: Desacidificacao de oleo de milho com etanol em coluna de discos rotativos
Obtained year: 1996
Advisor: Walter Estesves e Antonio Jose de Almeida Meirelles
Areas of expertise
- Grande área: Agricultural Sciences / Área: Food Science and Technology / Subárea: Food Technology / Especialidade: Plant Product Technology
- Grande área: Exact and Earth Sciences / Área: Chemistry
- Grande área: Exact and Earth Sciences / Área: Chemistry / Subárea: Analytical Chemistry
- Grande área: Engineering / Área: Chemical Engineering / Subárea: Chemical technology / Especialidade: Oils