Adriana Paula da Silva Minguita

Technician Embrapa Food Technology

e-mail

Curriculum Lattes

Office of the Deputy Head of: Research and Development

Sector: Operational Units

Date of Hire: 04/11/1997

Registration: 298717

Mini-curriculum


bachelor's at Ciências Biológicas from Universidade Castelo Branco (2010). , acting on the following subjects: biofortificação, macarrão, desnutrição, bioplastic production and extrusion.

Education


1985 - 1990

Escola Tècnica Federal do Rio de Janeiro - RJ

Obtained year: 1990


2006 - 2010

Graduação em Ciências Biológicas

Universidade Castelo Branco

Title: Alimentos Biofortificados

Obtained year: 2010

Advisor: Prof.: Fábio Moraes


2011 - 2013

Mestrado Profissionalizante em Ciência e Tecnologia de Alimentos

Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Rio de Janeiro

Title: PRODUÇÃO E CARACTERIZAÇÃO DE MASSA ALIMENTÍCIA A BASE DE TRIGO, ARROZ POLIDO E FEIJÃO CARIOCA COM CASCA, BIOFORTIFICADOS.

Obtained year: 2013

Advisor: Edna Maria Moraes de Oliveira


This section only features open access publications available for free download. Check other publications at the Lattes platform.