Marilia Regini Nuti

Researcher Embrapa Food Technology

e-mail

Curriculum Lattes

Office of the Deputy Head of: Research and Development

Sector: Operational Units

Date of Hire: 01/02/2001

Registration: 302282

Mini-curriculum


bachelor's at Engenharia de Alimentos from Universidade Estadual de Campinas (1977) and master's at Science and Technology of the Food from Universidade Estadual de Campinas (1986). Has experience in Nutrition, acting on the following subjects: segurança alimentar, alimentos geneticamente modificados, rotulagem, nutrição and transgênicos.

Education


1972 - 1977

Graduação em Engenharia de Alimentos

Universidade Estadual de Campinas

Obtained year: 1977


1980 - 1980

Especialização em International Course In Food Science And Nutrition

Ghent University

Obtained year: 1980


1981 - 1986

Mestrado em Ciência de Alimentos

Universidade Estadual de Campinas

Title: Análise dos Sistemas de Alimentação Escolar em Cinco Municípios do Estado de São Paulo

Obtained year: 1986

Advisor: Otílio Guernelli e José Martins Filho


Areas of expertise


  1. Grande área: Health Sciences / Área: Nutrition / Subárea: Análise Nutricional de População / Especialidade: Planejamento Alimentar
  2. Grande área: Agricultural Sciences / Área: Food Science and Technology / Subárea: Food science / Especialidade: Food Quality Assessment and Control
  3. Grande área: Agricultural Sciences / Área: Food Science and Technology / Subárea: Food science / Especialidade: Food Standards, Legislation and Inspection
  4. Grande área: Agricultural Sciences / Área: Food Science and Technology / Subárea: Food science / Especialidade: Nutritional Value of Foods
This section only features open access publications available for free download. Check other publications at the Lattes platform.