Rossana Catie Bueno de Godoy - Team
Office of the Deputy Head of: Research and Development
Sector: Grupo de Pesquisa D
Date of Hire: 16/09/2002
Registration: 309629
Mini-curriculum
graduate at Agronomia from Fundação Faculdade de Agronomia Luiz Meneghel (1986) and master's at Ciência e Tecnologia Agroindustrial from Universidade Federal de Pelotas (1997). Has experience in Science and Technology of the Food, focusing on Science and Technology of the Food, acting on the following subjects: paraná, batata, processamento, brasil and aproveitamento.
Education
1983 - 1986
Graduação em Agronomia
Fundação Faculdade de Agronomia Luiz Meneghel
Obtained year: 1986
1995 - 1997
Mestrado em Ciência e Tecnologia Agroindustrial
Universidade Federal de Pelotas
Title: Estabilização do néctar e do suco de goiaba (Psidium guayava L.) pela adição de gomas
Obtained year: 1997
Advisor: Pedro Luiz Antunes
2006 - 2010
Doutorado em Tecnologia de Alimentos
Universidade Federal do Paraná
Title: Estudo das variáveis de processo em doce de banana de corte elaborado com variedade resistente à sigatoka-negra
Obtained year: 2010
Advisor: Nina Waszczynskyj
2019 - 2019
Pós-Doutorado em
Kansas State University
Obtained year: 2019
Areas of expertise
- Grande área: Agricultural Sciences / Área: Food Science and Technology
- Grande área: Applied Social Sciences / Área: Economics