Rossana Catie Bueno de Godoy

Researcher Embrapa Forestry

e-mail

Curriculum Lattes

Office of the Deputy Head of: Research and Development

Sector: Grupo de Pesquisa D

Date of Hire: 16/09/2002

Registration: 309629

Mini-curriculum


graduate at Agronomia from Fundação Faculdade de Agronomia Luiz Meneghel (1986) and master's at Ciência e Tecnologia Agroindustrial from Universidade Federal de Pelotas (1997). Has experience in Science and Technology of the Food, focusing on Science and Technology of the Food, acting on the following subjects: paraná, batata, processamento, brasil and aproveitamento.

Education


1983 - 1986

Graduação em Agronomia

Fundação Faculdade de Agronomia Luiz Meneghel

Obtained year: 1986


1995 - 1997

Mestrado em Ciência e Tecnologia Agroindustrial

Universidade Federal de Pelotas

Title: Estabilização do néctar e do suco de goiaba (Psidium guayava L.) pela adição de gomas

Obtained year: 1997

Advisor: Pedro Luiz Antunes


2006 - 2010

Doutorado em Tecnologia de Alimentos

Universidade Federal do Paraná

Title: Estudo das variáveis de processo em doce de banana de corte elaborado com variedade resistente à sigatoka-negra

Obtained year: 2010

Advisor: Nina Waszczynskyj


2019 - 2019

Pós-Doutorado em

Kansas State University

Obtained year: 2019


Areas of expertise


  1. Grande área: Agricultural Sciences / Área: Food Science and Technology
  2. Grande área: Applied Social Sciences / Área: Economics
This section only features open access publications available for free download. Check other publications at the Lattes platform.