Lea Chapaval Andri - Team
Office of the Deputy Head of: Research and Development
Sector: Grupo Pesq Prod Animal e Qualid do Prod
Date of Hire: 18/12/2002
Registration: 311121
Mini-curriculum
degree in Veterinary Medicine from the Federal University of Paraná (1997), master's degree in Animal Nutrition from the University of São Paulo (1999), Doctor of Science (Nuclear Energy in Agriculture), University of São Paulo (2003) and Post Doctorate in Molecular Microbiology in Lindsley F. Kimball Research Institute / New York Blood Center, NY (2013). It is currently a Researcher The Brazilian Agricultural Research in São Carlos, SP (CPPSE). It has experience in Molecular Microbiology area and Experimental Ecology of Micro-organisms.
Education
1992 - 1997
Graduação em Medicina Veterinária
Universidade Federal do Paraná
Obtained year: 1997
1998 - 1999
Mestrado em Nutrição e Produção Animal
Universidade de São Paulo
Title: Efeito das Proporções Volumoso:Concentrado sobre a Degradação Ruminal de Fontes Protéicas de Origem Animal e Vegetal
Obtained year: 1999
Advisor: Laércio Melotti
2000 - 2003
Doutorado em Ciências (Energia Nuclear na Agricultura)
Universidade de São Paulo
Title: Detecção de Enterotoxinas Produzidas por Staphylococcus aureus no Leite Bovino por Eletroforese Capilar e Identificação dos Isolados Via PCR
Obtained year: 2003
Advisor: Siu Mui Tsai
2013 - 2013
Pós-Doutorado em
Lindsley F. Kimball Research Institute/New York Blood Center
Obtained year: 2013
Areas of expertise
- Grande área: Biological Sciences / Área: Microbiology / Subárea: Microbiologia Molecular
- Grande área: Biological Sciences / Área: Microbiology / Subárea: Applied Microbiology
- Grande área: Biological Sciences / Área: Genetics / Subárea: Molecular and Microorganism Genetics
- Grande área: Agricultural Sciences / Área: Food Science and Technology / Subárea: Food Technology / Especialidade: Milk Quality