Melicia Cintia Galdeano

Researcher Embrapa Food Technology

e-mail

Curriculum Lattes

Office of the Deputy Head of: Research and Development

Sector: Operational Units

Date of Hire: 01/09/2011

Registration: 356550

Mini-curriculum


graduate at Farmácia-Bioquímica from UNIVERSIDADE ESTADUAL DE LONDRINA (1998), master's at Ciência e Tecnologia de Alimentos from UNIVERSIDADE ESTADUAL DE LONDRINA (2001) and ph.d. at DOUTORADO EM CIÊNCIA E TECNOLOGIA DOS ALIMENTOS from UNIVERSIDADE ESTADUAL DE LONDRINA (2007). Has experience in Science and Technology of the Food, focusing on Science and Technology of the Food, acting on the following subjects: oat hulls, chemical modification, functional properties and dietary fiber.

Education


1994 - 1998

Graduação em Farmácia-Bioquímica

UNIVERSIDADE ESTADUAL DE LONDRINA

Obtained year: 1998


2007 - 2008

Especialização em Gestão Estratégica de Tecnologia e Inovação

Universidade Tecnológica Federal do Paraná

Title: AVALIAÇÃO DA CULTURA DE INOVAÇÃO EM UMA INDÚSTRIA ALIMENTÍCIA: Abordagem em Nível Intermediário

Obtained year: 2008

Advisor: Hélio Gomes de Carvalho


1999 - 2001

Mestrado em Ciência e Tecnologia de Alimentos

UNIVERSIDADE ESTADUAL DE LONDRINA

Title: Caracterização e Aplicação da Casca de Aveia Modificada por Tratamento com Peróxido de Hidrogênio Alcalino Associado à Extrusão

Obtained year: 2001

Advisor: Maria Victória Eiras Grossmann


2002 - 2007

Doutorado em CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

UNIVERSIDADE ESTADUAL DE LONDRINA

Title: Filmes e Laminados Biodegradaveis de Amido de Aveia Produzidos por Casting e Extrusão

Obtained year: 2007

Advisor: Maria Victória Eiras Grossmann


This section only features open access publications available for free download. Check other publications at the Lattes platform.