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Autoria: ASSIS, G. M. L. de; RUGGIERI, A. C.; MERCADANTE, M. E. Z.; CAMARGO, G. M. F. de; CARNEIRO JUNIOR, J. M. Although alfalfa (Medicago sativa L.) is a leguminous herbage widely used in temperate regions as animal feed, there is not much research in tropical regions to develop cultivars adapted to these envi... ... |
Autoria: DIAS, W. P.; MORAES, L. A. C.; CARVALHO, C. G. P.; OLIVEIRA, M. C. N. de; LEITE, R. M. V. B. de C.; ORSINI, I. P. The continuous soybean-maize crop succession in the tropical region of Brazil has led to significant increases in the population size of root-knot (Meloidogyne incognita and M. javanica ) and root-les... ... |
Autoria: CASTRO, F. C. de; FALEIRO, F. G.; OLIVEIRA, J. da S.; AMABILE, R. F.; MELO, J. V. P. In this work, the objective was to evaluate morphoagronomic traits, correlate and select elite genotypes of Stevia rebaudiana(Bert.) Hemsley with high productivity, andadapted to Brazilian Savanna con... ... |
Autoria: OLIVEIRA, P. R. D. de; REVERS, L. F.; SANTOS, H. P. dos; QUECINI, V. M.; DENARDI, F.; CONSOLI, L. In the Brazilian apple production regions, usually occurs insufficient chilling exposure as well as temperature fluctuations during winter dormancy. |
Autoria: WREGE, M. S.; FAORO, I. D.; HERTER, F. G.; PANDOLFO, C.; ALMEIDA, I. R. de; FILIPPINI ALBA, J. M.; PEREIRA, J. F. M. A pera está entre as frutas de maior interesse comercial no mundo e é a fruta mais importada pelo Brasil. A produção brasileira é muito pequena, e a qualidade da fruta não tem padrão comercial adequad... ... |
Autoria: MORAIS NETO, J. A.; ZALAMENA, J.; NASCIMENTO JUNIOR, A. do; IWAMOTO, H.; ZIERO, H. D. D.; BORBA, D. R.; VIEIRA, J. L.; FIORELLI, L. E.; MELO, G. W. B. de Black oat is a cultivated plant as cover crop in vineyard. It is common to use cover plants as soil conditioners for the cultivation of the grapevine, however high copper (Cu) levels in the soil makes... ... |
Autoria: CHIODI, M. da S.; OLIVEIRA, N. C. de; SHIWA, I. T. P.; LIMA, P. G. L.; LISITA, F. O.; LOPES, R. T.; WANDERLEY, A. M.; OLIVEIRA, M. V. M. de
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Autoria: NEVES, A. P.; ARAÚJO, T. L. A. C. de; FAVERO, R.; SILVA, A. M. da; FEIJO, G. L. D.; MENEZES, G. R. de O.; GOMES, R. da C.; RIBEIRO, E. L. de A. Benefits generated by the use of crossbreeding in beef cattle are related to heterosis and complementary effects, not only in the productive aspect, but also in the qualitative aspect of the carcass,... ... |
Autoria: CHIODI, M. da S.; OLIVEIRA, N. C. de; SHIWA, I. T. P.; LIMA, P. G. L.; LISITA, F. O.; LOPES, R. T.; WANDERLEY, A. M.; OLIVEIRA, M. V. M. de
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Autoria: TEIXEIRA, H. C. A.; BARBOSA, E. A.; SOUTO, P. L. G.; MARIANTE, A. da S.; RAMOS, A. F.
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