Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: VICENTE, L. E.; LOEBMANN, D. G. dos S. W.; PAZIANOTTO, R. A. A.; FAGGIONI, M.; GOMES, A. C. C. Abstract: The highest performance of multiband optical data (Visible - VIS ? Shortwave Infrared - SWIR ? (400-2500 nm) (e.g. imaging spectroscopy approaches) can be reached mainly through atmospheric... ... |
Autoria: TERRA, I. A. A.; MERCANTE, L. A.; ANDRE, R. S.; CORREA, D. S.
|
Autoria: MALAFATTI, J. O. D.; DOMINGUES, M. A.; MEIRELLES, M. R.; PERES, L. G. S.; BRESOLIN, J. D.; PARIS, E. C. Abstract Starch materials are subject to loss of initial characteristics due to the retrogradation degenerative effect, high hygroscopicity, and favoring the growth of the microorganisms, which reduce... ... |
Autoria: VIGNATO, B. S.; COUTINHO, L. L.; CESAR, A. S. M.; POLETI, M. D.; REGITANO, L. C. de A.; BALIEIRO, J. C. de C. Carcass traits are influenced by a complex network of gene interactions in muscle, so elucidating the relationships between genes and how these genes influence these traits is crucial for understandin... ... |
Autoria: ROTTA, P. P.; VALADARES FILHO, S. C.; SANTOS, T. R.; COSTA E SILVA, L. F.; MARCONDES, M. I.; CARVALHO, B. C. de; LOBO, A. A. G.; SOUZA, J. V. F.; NOVAES, M. A. S.; FERREIRA, M. F. L; SANTOS, J. S. A. A.
|
Autoria: SANTOS, D. M. dos; MIGLIORINI, F. L.; COATRINI-SOARES, A.; SOARES, J.; MATTOSO, L. H. C.; OLIVEIRA, O. N.; CORREA, D. S. Ochratoxin A (OTA) is a mycotoxin that can contaminate food and is produced by fungal species such as Aspergillus carbonarius, Penicillium verrucosum, Aspergillus ochraceus, and Aspergillus niger [1].... ... |
Autoria: NEVES, A. P.; ARAÚJO, T. L. A. C. de; FAVERO, R.; SILVA, A. M. da; FEIJO, G. L. D.; MENEZES, G. R. de O.; GOMES, R. da C.; RIBEIRO, E. L. de A. Benefits generated by the use of crossbreeding in beef cattle are related to heterosis and complementary effects, not only in the productive aspect, but also in the qualitative aspect of the carcass,... ... |
Autoria: VIGNATO, B. S.; COUTINHO, L. L.; CESAR, A. S. M.; POLETI, M. D.; REGITANO, L. C. de A.; BALIEIRO, J. C. de C. Commercial cuts yield is an important trait for beef production, which affects the final value of the products, but its direct determination is a challenging procedure to be implemented in practice. T... ... |
Autoria: MONTEIRO, F. M.; MERCADANTE, M. E. Z.; BONILHA, S. F. M.; OLIVEIRA, L. Z.; SARAIVA, N. Z.; OLIVEIRA, C. S.; GARCIA, J. M. The aim of this study was to evaluate the relationship between reproductive tract and fat thickness measures obtained by ultrasound in prepubertal Nellore heifers. A total of 128 Nellore heifers born... ... |
Autoria: LOEBMANN, D. G. dos S. W.; SILVA, R. F. B. DA; VICENTE, L. E.; VICTORIA, D. de C. Atmospheric correction is a very important task that allows comparisons between image-based biophysical estimates and existing spectral libraries. Atmospheric correction methods based on radiative tra... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.