Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: SALVIAN, M.; RAMÍREZ-DÍAZ, J.; CUCCO, D. C.; SANTANA, M. H.; BONIN, M. N.; GOMES, R. da C.; FERRAZ, J. B. S.; MOURÃO, G. B.
|
Autoria: SOUZA, G. de; NERY, L. H.; PARIS, E. C.; KLEIN-GUNNEWIEK, F.; GIRALDI, T. R. In this study, nanostructured ZnO films were synthesized by microwave hydrothermal method for application in photocatalysis. The synthesis was made starting a ethylene glycol and zinc acetate solution... ... |
Autoria: FRANCO, O. L.; ANDRADE, A. E.; BARROS, E. V. S. A.; SA, M. F. G. de; CARNEIRO, R. M. D. G.; CARNEIRO, R.; EIRA, M. T. S. da; ROCHA, T. L.; REIS, A. M. dos Proteomic methods, such as bidimensional electrophoresis (2-DE) and mass spectrometry, have been extensively used for the study of protein differential expression in several plants including Arabidops... ... |
Autoria: KERN, E. L.; COBUCI, J. A.; COSTA, C. N.; BRACCINI NETO, J.; CAMPOS, G. S.; MCMANUS, C. M. The aim in this study was to estimate variance components and heritability of different longevity measures related to productive life and survival at a specified age, using linear and threshold models... ... |
Chemical speciation of hexavalent chromium in organic fertilizer by LC-ICP-MS and spectrophotometry. Autoria: SÁ, I. P.; BANHOS, S.; ANDRADE, M. S.; NHAMUE, P. F.; NOGUEIRA, A. R. de A. Normative Instruction n. 7 of 04/12/2016 of the Ministry of Agriculture, Livestock and Food Supply (MAPA) defines the maximum values of contaminants allowed in organic fertilizers and soil conditioner... ... |
Autoria: BRONDI, S. H. G.; SOUZA, G. B. de; NOGUEIRA, A. R. de A.; CAMARGO, L. A. DE; MAJARON, R. F. Analytical methods were developed and validated to determine residues of veterinary drugs in buffalo milk and meat, using the QuEChERS method and gas chromatography-mass spectrometry. Both milk and me... ... |
Autoria: MACHADO, A. F. de F.; WILHELM, A. E.; ANTONIASSI, R.; SILVA, R. P. D.; BIZZO, H. R. Os compostos fenólicos presentes em azeite de oliva têm sido associados tanto às propriedades benéficas a saúde proporcionadas pelo consumo de azeite, como à estabilidade oxidativa e características s... ... |
Autoria: BARROS, A. P. A.; SILVA, I. S.; CANDIDO, F.; WAGNER, R.; BIASOTO, A. C. T. The growing interest in the production of red sparkling wines has encouraged research into their chemical composition and the contributions of these characteristics to enhance their quality and comple... ... |
Autoria: CRISÓSTOMO, C. A. B.; DAMACENO, F. B.; BARBOSA, L. R. de S.; ALMEIDA, J. S.; BATISTA, W. V. F. do C.; MALAGUTTI, A. R.; MESQUITA, J. P. de; TORRES, J. A.; IGA, G. D.; RIBEIRO, C.; RIBEIRO, R. A.; MOURÃO, H. A. J. L. We report a facile hydrothermal method for the synthesis of niobium pentoxide (Nb2O5) under two different temperatures, 120 °C (Nb2O5-120) and 150 °C (Nb2O5-150). The obtained materials were character... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.