Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: BALDONI, A. B.; RAMALHO, M. A. P.; ABREU, A. de F. B. Strategies were investigated for improving efficiency in the use of segregating common bean (Phaseolus vulgaris) populations using crosses between the Andean cultivar BRS-Radiante and the Mesoamerican... ... |
Autoria: FÁVERO, F. C.; SANTOS, L. B. dos; ARAUJO, F. R.; RAMÜNKE, S.; KRÜCKEN, J.; SAMSON-HIMMELSTJERNA, G. von; BORGES, F. de A.
|
Autoria: MOTTA, I. G. B. DA; PEREIRA, W. P.; PINTO, I. S. B.; FONSECA, I.; MARTINS, M. F.
|
Autoria: COSTA, C. T. da; ALBUQUERQUE, A. C. S.; NASCIMENTO JUNIOR, A. do; MARCELINO, F. C.; PEREIRA, J. F. The objective of this work was to determine the genetic variability available for triticale (X Triticosecale Wittmack) crop improvement in Brazil. Forty-two wheat genomic microsatellites were used to... ... |
Autoria: COSTA, C. T. da; ALBUQUERQUE, A. C. S.; NASCIMENTO JUNIOR, A. do; MARCELINO-GUIMARÃES, F. C.; PEREIRA, J. F. The objective of this work was to determine the genetic variability available for triticale (X Triticosecale Wittmack) crop improvement in Brazil. Forty-two wheat genomic microsatellites were used to... ... |
Autoria: O'BRIEN, A. M. P.; UTSUNOMIYA, Y. T.; MÉSZÁROS, G.; BICKHART, D. M.; LIU, G. E.; TASSEL, C. P. V.; SONSTEGARD, T. S.; SILVA, M. V. G. B.; GARCIA, J. F.; SÖLKNER, J. Signatures of selection are regions in the genome that have been preferentially increased in frequency and fixed in a population because of their functional importance in specific processes. These reg... ... |
Autoria: MATTOS, N. G.; CARNEIRO, W. W. de J.; CARNEIRO, F. de A.; ANDRADE, A. C. O café Conilon pertence à espécie Coffea canephora, uma planta diploide (2n = 2 × = 22), perene, alógama, com alta variabilidade genética. Por consequência, sua lavoura é proveniente de uma variedade... ... |
Autoria: LIMA, T. R. de; MALUF, V. H. H. K.; CAMPOS, R. A.; SOARES, I. K. de A.; PEREIRA, H. P.; DOMINGUES, R.; REIS, D. R. de L.; MARTINS, M. F.; PANETTO, J. C. do C.; SILVA, M. V. G. B.; MACHADO, M. A. O leite consiste em um alimento fonte de micronutrientes essenciais e está comumente presente nos hábitos alimentares do brasileiro. Entretanto, a qualidade e as propriedades do leite estão associadas... ... |
Autoria: LIU, G. E.; LI, R. W.; SONSTEGARD, T. S.; MATUKUMALLI, L. K.; SILVA, M. V. G. B.; VAN TASSELL, C. P. We present a detailed breakpoint mapping and population frequency analysis of a 214-kb microdeletion that removes multiple olfactory receptor genes. Using progressive rounds of PCR assays, we mapped t... ... |
Autoria: BERNARDI, A. C. de C.; RASSINI, J. B. Providing an adequate supply of nutrients is important for alfalfa production and is essential to maintain high quality and profitable yields. Potassium fertilization is essential for alfalfa producti... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.