Search Publications
Filter by:
Author(s): PASSOS, L. P.; FREITAS, J. C. E.; FONSECA, J. G. P. DA; LOURDES, A. M. F. DE O.; EITERER, L. P.; MITTELMANN, A.; REIS, P. R. C.; SILVA, J. C. DA S.
|
Author(s): TIZIOTO, P. C.; TAYLOR, J. F.; DECKER, J. E.; GROMBONI, C. F.; MUDADU, M. de A.; SCHNABEL, R. D.; COUTINHO, L. L.; MOURÃO, G. B.; NASSU, R. T.; DONATONI, F. A. B.; THOLON, P.; SONSTEGARD, T. S.; ALENCAR, M. M. de; TULLIO, R. R.; REECY, J. M.; NOGUEIRA, A. R. de A.; REGITANO, L. C. de A. Beef cattle require dietary minerals to maintain their health, production and reproduction. Concentration of iron in bovine tissues is at least partially genetically determined. We genotyped 373 Nelor... ... |
Author(s): MENEZES, E. A.; GOUVEIA, S. T.; LOPES, G. S.; MATOS, W. O.; CAMPELO. J. E. G.; VIEIRA, E. C.
|
Author(s): MOURÃO, H. A. J. L.; LOPES, O. F.; AVANSI JUNIOR, W.; PIRES, M. J. M.; SOUZA, S.; OLIVEIRA, C. R. de; MASTELARO, V. R.
|
Author(s): GANZER, E.; HELM, C. V.; TAVARES, L. B. B.; NUNES, H. C. A.
|
Author(s): MENEZES, E. A.; FRANÇA, C. J.; SOUZA, G. B.; NOGUEIRA, A. R. de A. Para que elemento químico, como cálcio, cobre, ferro e zinco sejam utilizados pelos sistemas biológicos, é necessário que estejam disponíveis para absorção [1]. Sendo assim, apenas a sua abundância na... ... |
Author(s): ROCHA, D. P.; BRITO, M. F. de; SANTOS, L. C.; TOMAZI, M.; SILVA, R. F. da
|
Author(s): INACIO, C. de T.; LEMKE, J.; ALMEIDA, M. V. de A.; LINHARES, C. R.; NOVOTNY, E. H.
|
Author(s): MYKAELLI ANDRADE SANTOS Tendo em vista a importância dos constituintes inorgânicos para os bovinos e sua relação com a dieta fornecida aos animais, essa dissertação teve como objetivo propor um procedimento para a determinaç... ... |
Author(s): OLIVEIRA, J. M. de; ALENCAR, E. R. de; BLUM, L. E. B.; FERREIRA, W. F. de S.; BOTELHO, S. de C. C.; RACANICCI, A. M. C.; LEANDRO, E. dos S.; MENDONÇA, M. A.; MOSCON, E. S.; BIZERRA, L. V. A. dos S.; SILVA, C. R. da The objective of this study was to evaluate the decomposition kinetics of ozone gas for preservation of Brazil nuts, the effect on Aspergillus flavus and possible effects on color and on raw oil quali... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.