Busca de Publicações
Filtrar por:
|
Autoria: RICHARDSON, M.; PIMENTA, A. M. C.; BEMQUERER, M. P.; SANTORO, M. M.; BEIRAO, P. S. L.; LIMA, M. E.; FIGUEIREDO, S. G.; BLOCH JUNIOR, C.; VASCONCELOS, E. A. R.; CAMPOS, F. A. P.; GOMES, P. C.; CORDEIRO, M. N.
|
Autoria: CORTEZ, T.; MONTENEGRO, H.; COUTINHO, L. L.; REGITANO, L. C. de A.; ANDRADE, S. C. S. Evolutionary history leads to genome changes over time, especially for species that have experienced intense selective pressures over a short period. Here, we investigated the genomic evolution of Bos... ... |
Autoria: DAIRIKI, J. K.; BORGHESI, R.; DIAS, C. T. dos S.; CYRINO, J. E. P. The objective of this work was to determine the dietary lysine (DL) and dietary arginine (DA) requirements of dourado (Salminus brasiliensis), through dose?response trials using the amino acid profile... ... |
Autoria: SILVA, V. M.; NARDELI, A. J.; MENDES, N. A. de C.; ROCHA, M. de M.; WILSON, L.; YOUNG, S. D.; BROADLEY, M. R.; WHITE, P. J.; REIS, A. R. dos Dietary zinc (Zn) deficiency is widespread globally, and is particularly prevalent in low- and middle-income countries (LMICs). Cowpea (Vigna unguiculata (L.) Walp) is consumed widely in LMICs due to... ... |
Autoria: DINIZ, G. S.; BARBARINO, E.; OIANO NETO, J.; PACHECO, S.; LOURENÇO, S. O. Despite decades of research on marine algae, there are still significant gaps in basic knowledge about chemical com-position of these organisms, especially in tropical environments. In this study, the... ... |
Autoria: DINIZ, G. S.; BARBARINO, E.; OIANO NETO, J.; PACHECO, S.; LOURENÇO, S. O. The amino acid composition and contents of nitrogen, phosphorus, lipid, carbohydrate and protein were determined in muscles of Dactylopterus volitans, Genypterus brasiliensis, Mullus argentinae,Parali... ... |
Autoria: FEDDERN, V.; LANGONE, M. G. S.; FORTUNATO, G. da S.; BONAN, C. I. D. G.; IENCZAK, J. L.; FELTES, M. M. C. Abstract:Though obtained from vegetable ingredients, meat analogues are replacers of traditional meat products. They mimic the flavor, juiciness, and texture and look similar to their counterparts. Th... ... |
Autoria: LEITE, L. O.; NOGUEIRA, S. M. S.; SILVA, A. I. M. DA; VALE, D. A.; CERQUEIRA, D. A.; SILVA, A. L. C. DA; SOUZA FILHO, M. de S. M. de; SOUZA, B. W. S. DE
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.