Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: DAIRIKI, J. K.; BORGHESI, R.; DIAS, C. T. dos S.; CYRINO, J. E. P.

The objective of this work was to determine the dietary lysine (DL) and dietary arginine (DA) requirements of dourado (Salminus brasiliensis), through dose?response trials using the amino acid profile... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Autoria: TAGARI, H.; WEBB JUNIOR, K.; THEURER, B.; HUBER, T.; DEYUONG, D.; CUNEO, P.; SANTOS, J. E. P.; SIMAS, J.; SADIK, M.; ALIO, A.; LOZANO, O.; DELGADO-ELORDUY, A.; NUSSIO, L.; NUSSIO, C. M. B.; SANTOS, F.

Objectives were to measure net fluxes of free (FAA) and peptide bound amino acids (AA) (PBAA) across portal-drained viscera (PDV), liver, splanchnic, and mammary tissues, and of milk AA output of lact... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2004

Autoria: FEDDERN, V.; LANGONE, M. G. S.; FORTUNATO, G. da S.; BONAN, C. I. D. G.; IENCZAK, J. L.; FELTES, M. M. C.

Abstract:Though obtained from vegetable ingredients, meat analogues are replacers of traditional meat products. They mimic the flavor, juiciness, and texture and look similar to their counterparts. Th... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2024

Autoria: MAZONI, I.; BORRO, L. C.; JARDINE, J. G.; YANO, I. H.; SALIM, J. A.; NESHICH, G.

Protein secondary structure elements (PSSEs) such as [alfa]-helices, [beta]-strands, and turns are the primary building blocks of the tertiary protein structure. Our primary interest here is to reveal... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

Autoria: LEITE, L. O.; NOGUEIRA, S. M. S.; SILVA, A. I. M. DA; VALE, D. A.; CERQUEIRA, D. A.; SILVA, A. L. C. DA; SOUZA FILHO, M. de S. M. de; SOUZA, B. W. S. DE

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2024

Autoria: AGUIAR, J. M.; FRANCO, O. L.; RIGDEN, D. J.; BLOCH JUNIOR, C.; MONTEIRO, A. C. S.; FLORES, V. M. Q.; JACINTO, T.; XAVIER-FILHO, J.; OLIVEIRA, A. E. A.; SA, M. F. G. de; FERNANDES, K. V. S.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2006

Autoria: SILVA, J. B. da; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; PRUDÊNCIO, S. H.

The objective of this work was to evaluate the chemical and physical characteristics of grains of soybean (Glycine max) cultivars for food processing. The soybean cultivars evaluated were: grain-type... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2009

Autoria: MAZONI, I.; FALCÃO, P. R. K.; YAMAGISHI, M.; BORRO, L.; JARDINE, J. G.; SANTOS, E. H. dos; OLIVEIRA, S. R. de M.; NESHICH, G.; NARCISO, M. G.

Short Abstract: The AA Co-evolution is a very powerful method of identifying those critical residues which are responsible for maintaining the minimum information for the specific function. By compari... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2006

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.