Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: VEREDIANO, T. A.; MARTINO, H. S. D.; PAES, M. C. D.; TAKO, E.

Intestinal health relies on the association between the mucosal immune system, intestinal barrier and gut microbiota. Bioactive components that affect the gut microbiota composition, epithelial physic... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

Autoria: DEQUIGIOVANNI, G.; QUECINI, V.; RITSCHEL, P. S.

Grape flavonoids, especially anthocyanins, are important contributors to color, taste, antioxidant and nutraceutical properties ? such as protection against cardiovascular diseases and cancer ? for fr... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2010

Autoria: CHAVES, V. C.; BOFF, L.; VIZZOTTO, M.; CALVETE, E.; REGINATTO, F. H.; SIMÕES, C.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

Autoria: CARVALHO, R. F.; QUECINI, V.; PERES, L. E. P.

Hormones are likely to be important factors modulating the light-dependent anthocyanin accumulation. Here we analyzed anthocyanin contents in hypocotyls of near isogenic Micro-Tom (MT) tomato lines ca... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2010

Autoria: SANTIAGO, M. C. P. A.; SILVA, L. F. M.; GOUVÊA, A. C. M. S.; GODOY, R. L. O.; CABRAL, L. M. C.; NOGUEIRA, R. I.; FREITAS, S. P.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Autoria: COUTO, D. S.; ARAÚJO, M. C. P.; SILVA, L. F. M.; TONON, R. V.; CABRAL, L. M. C.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2012

Autoria: SHAHAB, M.; ROBERTO, S. R.; AHMED, S.; COLOMBO, R. C.; SILVESTRE, J. P.; KOYAMA, R.; SOUZA, R. T. de

In colored table grapes, the anthocyanin contents are inhibited by the high temperature during ripening and berries suffer a lack of skin color, thus affecting their market value. In order to overcome... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Autoria: VASCONCELOS, M. J. V. de; FIGUEIREDO, J. E. F.; RAGHOTHAMA, K. G.

Phosphate (Pi) unavailability is a growth-limiting factor for plants. Under Pi-limited conditions, plants activate molecular mechanisms for better acquisition and utilization of this nutrient. In maiz... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

Autoria: VEREDIANO, T. A.; AGARWAL, N.; MARTINO, H. S. D.; KOLBA, N.; GRANCIERI, M.; PAES, M. C. D.; TAKO, E.

Black corn has been attracting attention to investigate its biological properties due to its anthocyanin composition, mainly cyanidin-3-glucoside. Our study evaluated the effects of black corn extract... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: FRAUCHES, N. S.; MONTENEGRO, J.; AMARAL, T.; ABREU, J. P.; LAIBER, G.; JORGE JUNIOR; BORGUINI, R. G.; SANTIAGO, M. C. P. de A.; PACHECO, S.; NAKAJIMA, V. M.; GODOY, R. L. de O.; TEODORO, A. J.

There is a significant indication of the beneficial health effects of fruit rich diets. Fruitsof native plant species have noticeably different phytochemicals and bioactive effects. The aim ofthis wor... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.