Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: TEIXEIRA, A. L.; SOUZA, F. de F.; PEREIRA, A. A.; OLIVEIRA, A. C. B. de; ROCHA, R. B. The aim of this study was to evaluate the grain yield of Arabica coffee cultivars grown under high temperatures in regions of low altitude and high mean temperatures in the State of Rondônia, Brazil.... ... |
Autoria: TEIXEIRA, A. L.; SOUZA, F. de F.; MEDINA FILHO, H. P.; BORDIGNON, R.; RAMALHO, A. R.; ROCHA, R. B. In this paper, we studied coffee bean yield, maturation, and other characteristics of special progenies of Arabica coffee (Coffea arabica L.) grown under high temperatures in a low altitude region in... ... |
Autoria: TEIXEIRA, A. L.; SOUZA, F. de F.; MEDINA FILHO, H. P.; BORDIGNON, R.; RAMALHO, A. R.; ROCHA, R. B. In this paper, we studied coffee bean yield, maturation, and other characteristics of special progenies of Arabica coffee (Coffea arabica L.) grown under high temperatures in a low altitude region in... ... |
Autoria: TEIXEIRA, A. L.; SOUZA, F. de F.; PEREIRA, A. A.; OLIVEIRA, A. C. B. de; ROCHA, R. B. Due to high temperatures, practically all coffee farms in the state of Rondonia are of the C. canephora species. Thus, importing arabica coffee from other states becomes necessary for composition of b... ... |
Autoria: VILELA, D. J. M.; COELHO, L. S.; SILVA, D. R. G.; CARVALHO, G. R.; BOTELHO, C. E.; FERREIRA, A. D. Nutritional efficiency is a term used to characterize plants in their capacity to uptake and use nutrients, being related to the efficiency of uptake, translocation and utilization of nutrients. Diffe... ... |
Autoria: OLIVEIRA, A. C. B. de; PEREIRA, A. A.; SILVA, F. L. da; REZENDE, J. C. de; BOTELHO, C. E.; CARVALHO, G. R. Gains from selection for yield were estimated in Arabica coffee progenies carrying rust-resistance genes. The experiment in augmented block design was installed in Três Pontas, state of Minas Gerais.... ... |
Autoria: ALBUQUERQUE, E. V. S.; CUNHA, W. G.; BARBOSA, A. E. A. D.; COSTA, P. M.; TEIXEIRA, J. B.; VIANNA, G. R.; CABRAL, G. B.; FERNANDEZ, D.
|
Autoria: FÁVARIS, N. A. B.; ROSA, S. D. V. F. da; FIGUEIREDO, M. A. de; COELHO, S. V. B.; VILELA, A. L. de O.; PADILHA, L. Coffee seeds are sensitive to desiccation and are used or stored with different moisture content values, which may affect the results of quality assessment. The aim of this study was to evaluate the c... ... |
Autoria: SOBREIRA, F. M.; OLIVEIRA, A. C. B. de; PEREIRA, A. A.; SOBREIRA, M. F. C.; SAKYIAMA, N. S. This work evaluated the sensory quality of coffee genotype groups , discriminated by their genealogical origin, based on current methodology of the specialty coffee market and use of the "Sensogram" a... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.