Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: CALÇADA, D. B.; REZENDE, S. O.; TEODORO, M. S. The food sector is one of the most critical areas of the economy, and consumers are seeking safer, more readily available, more affordable, and better quality food. Therefore, organic agriculture has... ... |
Autoria: SILVA, V. da; RAMOS, M.; GROENEN, M.; CROOIJMANS, R.; JOHANSSON, A.; REGITANO, L. C. de A.; COUTINHO, L.; ZIMMER, R.; WALDRON, L.; GEISTLINGER, L. Copy number variation (CNV) is a major type of structural genomic variation that is increasingly studied acrossdifferent species for association with diseases and production traits. Established protoc... ... |
Autoria: ANDRADE, L. G. DE; GUEDES, E.; ARBEX, W. A.; MARTINS, M. F.; MACHADO, M. A.; VERNEQUE, R. da S.; PANETTO, J. C. do C.; SANTOS, G. G. dos; SILVA, M. V. G. B.
|
Autoria: CALÇADA, D. B.; REZENDE, S. O.; TEODORO, M. S. Modern agricultural processes are increasingly looking at the use of chemicals, so the constant search for organic alternatives to fertilization becomes frequent. The use of data mining using associat... ... |
Autoria: BRUNES, L. C.; BALDI, F.; LOPES, F. B.; LOBO, R. B.; ESPIGOLAN, R.; COSTA, M. F. O. e; STAFUZZA, N. B.; MAGNABOSCO, C. de U. Abstract The aim was to conduct a weighted single-step genome-wide association study to detect genomic regions and putative candidate genes related to residual feed intake, dry matter intake, feed eff... ... |
Autoria: HOEKENGA, O. A.; BUCKLER, E. S.; KIRST, M.; KRILL, A. M.; LYI, S. M.; MAGALHAES, J. V. de; MARON, L. G.; KOCHIAN, L. V.
|
Autoria: HOEKENGA, O. A.; BUCKLER, E.; MARON, L.; MAGALHAES, J. V. de; KIRST, M.; KRILL, A.; LYI, S. M.; ROSE, J.; THANNHAUSER, T.; KOCHIAN, L.
|
Autoria: VIGNATO, B. S.; CESAR, A. S. M.; AFONSO, J.; MOREIRA, G. C. M.; POLETI, M. D.; PETRINI, J.; GARCIA, I. S.; CLEMENTE, L. G.; MOURÃO, G. B.; REGITANO, L. C. de A.; COUTINHO, L. L. Understanding the architecture of gene expression is fundamental to unravel the molecular mechanisms regulating complex traits in bovine, such as intramuscular fat content (IMF) and backfat thickness... ... |
Autoria: BUZANSKAS, M. E.; GROSSI, D. A.; SCHENKEL, D. A.; VENTURA, R.; REGITANO, L. C. de A.; ALENCAR, M. M. de; MUNARI, D. P.
|
Autoria: SILVEIRA, J. C. da; PASSOS, D. T.; GLANZNER, W. G.; AGUIAR, P. R. L.; MORAES, J. C. F.; WEIMER, T. de A.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.