Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: HERRMANN, P.; RODRIGUES, R. de A. R. Brazilian agriculture has been developing a lot in the last 40 years. Science has evolved, rural producers have also evolved and the emergence of new ways of producing sustainable agriculture gains pr... ... |
Autoria: HIGA, R.; BARRICHELLO, F.; NICIURA, S.; MEIRELLES, S.; REGITANO, L. Recent advances in massive genotyping technology based on SNP (Single Nucleotide Polymorphisms) markers are pushing animal breeding research into a new era where the entire genome is screened in the s... ... |
|
Autoria: BORBA, T. C. de O.; BRONDANI, R. P. V.; BRESEGHELLO, F.; COELHO, A. S. G.; MENDONÇA, J. A.; RANGEL, P. H. N.; BRONDANI, C. Association analysis was applied to a panel of accessions of Embrapa Rice Core Collection (ERiCC) with 86 SSR and field data from two experiments. A clear subdivision between lowland and upland access... ... |
Autoria: ARIYOSHI, C.; SANT'ANA, G. C.; FELICIO, M. S.; SERA, G. H.; NOGUEIRA, L. M.; RODRIGUES, L. M. R.; FERREIRA, R. V.; SILVA, B. S. R. da; RESENDE, M. L. V. de; DESTÉFANO, S. A. L.; DOMINGUES, D. S.; PEREIRA, L. F. P. Bacteria halo blight (BHB), a coffee plant disease caused by Pseudomonas syringae pv. garcae, has been gaining importance in producing mountain regions and mild temperatures areas as well as in coffee... ... |
Autoria: SUELA, M. M.; AZEVEDO, C. F.; NASCIMENTO, A. C. C.; MOMEN, M.; OLIVEIRA, A. C. B. de; CAIXETA, E. T.; MOROTA, G.; NASCIMENTO, M. Yield is one of the most important traits of arabica coffee. Plant breeders seek to maximize yield directly or indirectly, using other related traits. The standard multi-trait genome-wide association... ... |
Autoria: CAVANI, L.; BRAZ, C. U.; GIGLIOTI, R.; OKINO, C. H.; GULIAS GOMES, C. C.; CAETANO, A. R.; OLIVEIRA, M. C. de S.; CARDOSO, F. F.; OLIVEIRA, H. N. de Bovine babesiosis is a tick-borne disease caused by intraerythrocytic protozoa and leads to substantial economic losses for the livestock industry throughout the world. Babesia bovis is considered the... ... |
Autoria: CALÇADA, D. B.; REZENDE, S. O.; TEODORO, M. S. The food sector is one of the most critical areas of the economy, and consumers are seeking safer, more readily available, more affordable, and better quality food. Therefore, organic agriculture has... ... |
Autoria: BUSS, C. E.; PETRINI, J.; MOURAO, G. B.; GEISTLINGER, L.; WOLF, J. B.; DINIZ, W. J. da S.; ROCHA, M. I. P.; AFONSO, J.; LIMA, A. O. de; TIZIOTO, P. C.; TULLIO, R. R.; ANDRADE, B. G.; COUTINHO, L. L.; REGITANO, L. C. de A.
|
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.