Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: MAURÍCIO, R. A.; DELIZA, R.; NASSU, R. T.

The use of edible coatings is an alternative for food preservation. However, the consumer attitude towards this technology is not clearly understood.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Autoria: MENEZES, E.; DELIZA, R.; CHAN, H. L.; GUINARD, J.-X.

Euterpe oleracea,Mart. is a palmtreewidely distributed in South America and the juicewhich is prepared fromits eatable pulp is popularly called ?açaí? in Brazil. It has a high nutritional value consis... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2011

Autoria: MAURICIO, R. A.; DELIZA, R.; NASSU, R. T.

The use of edible coatings in meat is currently being investigated in several studies. However, consumers' attitudes toward this technology are not clear. This study evaluated consumers' intention to... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: GODOY, R. C. B. de; DELIZA, R.; GHENO, L. B.; LICODIEDOFF, S.; FRIZON, C. N. T.; RIBANI, R. H.; SANTOS, G. G. dos

Consumption of teas has been increasing around the world. In Brazil, mate tea, prepared from yerba mate ( Ilex paraguariensis ), is the most popular tea and its popularity is increasing due to the dev... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Autoria: AMARAL, M. A. Z. do; ROCHA, C. M. B. M. da; FACCINI, J. L.; FURLONG, J.; MONTEIRO, C. M. de O.; PRATA, M. C. de A.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2011

Autoria: DALLA COSTA, F. A.; GIBSON, T. J.; OLIVEIRA, S. E. O.; GREGORY, N. G.; COLDEBELLA, A.; FAUCITANO, L.; DALLA COSTA, O. A.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Autoria: DROVAL, A. A.; PRUDENCIO, S. H.; BENASSI, V. T.; ROSSA, A.; PAIAO, F. G.; SHIMOKOMAKI, M.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2011

Autoria: COSTA, J. R. da; SOARES, J. E.; MOTA, A.; COSTA, I.

This piece of work is intended to present the analyses of the pioneering experience developed by Embrapa West Amazon and IFAM in the Tarumã-Mirim Settlement (Manaus, Central Amazon Brasil). The concep... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2012

Autoria: BOLFE, E. L.; JORGE, L. A. de C.; DEL'ARCO SANCHES, I.; LUCHIARI JUNIOR, A.; COSTA, C. C. da; VICTORIA, D. de C.; INAMASU, R. Y.; GREGO, C. R.; FERREIRA, V. R.; RAMIREZ, A. R.

Abstract: The rapid population growth has driven the demand for more food, fiber, energy, and water, which is associated to an increase in the need to use natural resources in a more sustainable way.... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: MONTEIRO, M. L. G.; DELIZA, R.; MARSICO, Eliane T.; ALCANTARA, M. de; CASTRO, I. P. L.; CONTE-JUNIOR, C. A.

his study aimed to investigate Brazilian consumers' perception concerning foods processed by ultraviolet (UV) radiation and ultrasound (US) and define consumer segments considering their socioeconomic... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.