Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: SILVA, G. A. da; AGUSTINI, B. C.; MELLO, L. M. R. de; TONIETTO, J. Yeasts are versatile microorganisms which show heterogeneity in their abilities of aromatic molecules formation. The metabolic conversions may improve the production of a particular compound already f... ... |
|
Autoria: GAENSLY, F.; AGUSTINI, B. C.; SILVA, G. A. da; PICHETH, G.; BONFIM, T. M. B.
|
Autoria: FABIAN, E. C.; LIMA, L. R.; VIANA, R. C.; CARVALHO, A. P. da S.; FABIAN, F. T. C.; PAULA, N. F. de; PEDREIRA, B. C. e; CABRAL, L. da S. The potential of live yeast utilization in high grain diets for ruminants is well established, however, in foragebased variable. Thus, objective diets, there are few studies and the results are extrem... ... |
Autoria: AGUSTINI, B. C.; CORREA, O. L. dos S.; SILVA, G. A.; CAVALCANTI, F. R. Downy mildew, the most important disease for viticulture in Brazil, is caused by the pseudofungus Plasmopara viticola. The greatest losses caused by this disease are related to total and partial damag... ... |
Autoria: RABELO, C. A. B da S.; OKINO, C. H.; SAKAMOTO, I. K.; VARESCHE, M. B. A. Bioconversion of sugarcane bagasse (SCB) into hydrogen (H2) and organic acids was evaluated using a biomolecular approach to monitor the quantity and expression of the cellulase (Cel) gene. Batch reac... ... |
Autoria: ROMPKOVKS, C.; AGUSTINI, B. C.; DEFFERT, F.; STADTLOBER, M. G. A.; BRAND, D.; SILVA, G. A. da; BONFIM, T. M. B. The use of non-Saccharomyces yeast strains in winemaking is becoming a common trend. In fact, consumers are demanding new and healthier styles of wine. On the other hand, these strains are a challenge... ... |
Autoria: AGUSTINI, B. C.; CORREA, O. L. dos S.; OSTER, A. H.; SILVA, G. A. Gray mold of grapes, also called Botrytis bunch rot is caused by the fungus Botrytis cinerea and is found in practically all vineyards in the world, causing serious reductions in the quality and quant... ... |
Autoria: BUCH, A. C.; NIEMEYER, J. C.; CORREIA, M. E. F.; SILVA FILHO, E. V. Mercury (Hg) is a highly toxic nonessential trace metal. Despite its natural occurrence in the Earth's Crust, its concentrations have been steadily increasing in the environment due to anthropogenic s... ... |
Autoria: SANTOS, E. de M.; FRANCO, G. R.; STAMBUK, B. J. C. U.; ROSA, C. A.; LOBO, F. P. This work provides the description of a draft genome of S. arborariae. |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.