Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: SILVA, L. S.; SOLLENBERGER, L. E.; COOLEY, K. D.; KOHMANN, M. M.; ARYAL, P.; PEDREIRA, B. C. e; PEDROSO, G. B.; SILVEIRA, M. L.; DUBEUX JÚNIOR, J. C. B. In forage systems, soil C and N are affected by many factors including above- and belowground biomass, root exudation, defoliation management, and tissue turnover dynamics. There is need to understand... ... |
Autoria: BARBOSA, A. L.; VOLTOLINI, T. V.; MENEZES, D. R.; MORAES, S. A. de; NASCIMENTO, J. C. S.; RODRIGUES, R. T. de S. The aim of this study was to evaluate the intake, di-gestibility, growth performance, and enteric methane emissions of Brazilian semiarid non-descript breed goats (NDG) fed diets with different forage... ... |
Autoria: MACHADO, G. M.; CARVALHO, J. O.; SIQUEIRA FILHO, E.; CAIXETA, E. S.; FRANCO, M. M.; RUMPF, R.; DODE, M. A. N.
|
Autoria: TAVERNARI, F. de C.; LELIS, G. R.; CARNEIRO, P. R. de O.; VIEIRA, R. A.; POLVEIRO, R. C.; LUENGAS, J. A. P.; ROSTAGNO, H. S.; ALBINO, L. F. T. Two experiments were conducted to evaluate different digestible isoleucine/lysine ratios on diets for broiler chickens in the starter (7 to 21 days) and finishing (30 to 43 days) phases. For the tests... ... |
Autoria: DIAS, F. R. T.; MATSUURA, M. I. da S. F.; BARIONI, L. G.; FASIABEN, M. do C. R.; MOREIRA, J. M. M. A. P.; SENA, A. L. dos S.; SANTOS, J. C. dos; COSTA, F. P.; LAMPERT, V. do N.; OLIVEIRA, P. P. A.; PEDROSO, A. de F. Embrapa?s PECUS project aims to estimate greenhouse gas emissions (GGE) and recommend technological solutions for reducing CO2-e emission intensity from beef cattle production systems. PECUS project i... ... |
|
Autoria: VARELA, E. S.; TORATI, L. S.; SILVA, J. J. T.; MACIEL, R. L.; ALMEIDA, F. L.; MORAIS, I. S.; KIRSCHNIK, L. N. G. This preliminary study aimed to investigate the sex ratio in full sib families of C. macropomum to gain insight into the sex determination system and differential growth related to sex. |
Autoria: SILVA, T. S. de C.; ZANON, R. B.; MOURÃO, G. B.; CYRINO, J. E. P. The use of novel aquaculture species depends on the determination of their nutritional requirements. This study aims at determining dietary protein, energy, and protein?energy ratio requirements of ju... ... |
Autoria: MOURA, C. M. S.; ARAUJO, G. G. L. de; OLIVEIRA, B. Y. S.; AZEVEDO, J. A. G.; PIMENTA FILHO E. C.; AZEVEDO, P. S.; SANTOS, E. M. The current study evaluated the effects of dietary roughage:concentrate (R:C) ratios and water supply on the carcass characteristics and yield of lambs. Forty Santa Inês crossbred lambs with an averag... ... |
Autoria: SILVA, K. C. D. da; AMORIM, M. C. C. de; GALVÃO, R. S.; GONÇALVES, Y. B. de O.; SILVA, P. T. de S. e; BARROS, E. S. C. The grape industrialization process produces large volumes of solid organic waste, with the grape bagasse being the main waste generated in the winemaking process. Anaerobic digestion can be used to t... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.