Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: CARVALHO, L. M. J.; ORTIZ, D.-G.; RIBEIRO, E. M. G.; SMIDERLE, L.; PEREIRA, E. J.; CARVALHO, J. L. V. The purpose of this chapter is to review the main functions, benefits and possible adverse effects of beta-carotene on human health and its applications in food. |
Autoria: SILVA, A. C. da; BARBOSA, M. de F.; SILVA, P. B. da; OLIVEIRA, J. P. de; SILVA, T. L. da; TEIXEIRA JÚNIOR, D. L.; ROCHA, M. de M. Cowpea (Vigna unguiculata) is among the pulse?s species of greatest economic and social importance. This legume is strategic for the food security and health of millions of people in the world. Cowpea... ... |
Autoria: MARTINS, O. M.; REIS, A.; CASELA, C. R.; TREMACOLDI, C. R.; AUER, C. G.; VIANA, F. M. P.; LOBO JÚNIOR, M. A wide number of microorganisms belong to Brazilian ecosystems. Related to the phytopathogenic ones, there are a significant biodiversity adapted to different hosts and climates in the whole country,... ... |
Autoria: BARLOW, J.; SIST, P.; ALMEIDA, R.; ARANTES, C. C.; BERENGUER, E.; CARON, P.; CUESTA, F.; DORIA, C. R. C.; FERREIRA, J. N.; FLECKER, A.; HEILPERN, S.; KALAMANDEEN, M.; LEES, A. C.; PIPONIOT, C.; POMPEU, P. S.; SOUZA, C.; VALENTIM, J. F. Restoration can be applied in many different Amazonian contexts but will be most effective at leveraging environmental and social benefits when it is prioritized across the Amazon Basin and within lan... ... |
|
Autoria: BEVILAQUA, G. A. P.; EBERHARDT, P. E. R.; PINHEIRO, R. A.; ALVES, C. X.; ANTUNES, I. F.
|
Autoria: ARAÚJO JÚNIOR, G. do N.; SILVA, T. G. F. da; SOUZA, L. S. B. de; SOUZA, M. de S.; ARAUJO, G. G. L. de; MOURA, M. S. B. de; SANTOS, J. P. A. de S.; JARDIM, A. M. da R. F.; ALVES, C. P.; ALVES, H. K. M. N. The use of irrigation can improve the productivity and nutritional quality of the forage cactus in environments with a water deficit, resulting in profit to the producer. The productive performance, b... ... |
Autoria: CHAVES, M. S.; MARTINELLI, J. A.; SCAGLIUSI, S. M. M.; BRAMMER, S. P.
|
Autoria: COUTO, M. V. S. do; SOUSA, N. da C.; ABE, H. A.; DIAS, J. A. R.; CORDEIRO, C. A. M.; PAIXAO, P. E. G.; SANTOS, T. B. R.; CUNHA, F. dos S.; MENESES, J. O.; NOGUEIRA FILHO, R. M.; BOMFIM, C. N. C.; HONORATO, C. A.; CARDOSO, B. T.; FUJIMOTO, R. Y. This study investigated the effects of different dietary levels of virgin coconut oil on growth, body composition, bacterial resistance, and hematology parameters in tambaqui (Colossoma macropomum). S... ... |
Autoria: DIAS-MARTINS, A. M.; PESSANHA, K. L. F.; PACHECO, S.; RODRIGUES, J. A. S.; CARVALHO, C. W. P. de Climate change can cause an increase in arid soils, warmer weather, and reduce water availability, which in turn can directly affect food security. This increases food prices and reduces the availabil... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.