Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: GOTTSCHALK, L. M. F.; SOUZA, E. F. de; PONTES, S. M.; LEAL JUNIOR, W. F.; NOGUEIRA, R. I.; MELLO, V. F. de; SILVA, J. P. L. da; SANTOS, K. M. O. dos The delivery of probiotic microorganisms has been shown to be an adequate strategy for the composition of the microbiota and the activity of intestinal health, with relevant health benefits. The marke... ... |
Autoria: SCHUCK, D. A.; TARDIN, F. D.; SCHAFRANSKI, N. O.; DIEL, F. A.; MORALES, M. M.; SILVA, V. Q. R. da; PARRELLA, R. A. da C.; SILVA, A. F. da The demand for renewable energy sources is a matter of global concern. The burning of vegetal biomass has becoming an alternative for the production of electricity in thermoelectric. In this context,... ... |
Autoria: SOUSA, L. B.; DAHER, R. F.; MENEZES, B. R. da S.; STIDA, W. F.; TARDIN, F. D.; VIDAL, A. K. F.; GOMES, A. B. S.; PONCIANO, N. J.; SILVA, V. B. da; FREITAS, R. S. Elephant grass is a forage plant widely spread in Brazil that was initially employed exclusively in the livestock sector as feed for cattle. This grass is characterized by its high productivity and hi... ... |
Autoria: PERAZZOLI, S.; STEINMETZ, R. L. R.; MEZZARI, M. P.; NUNES, E. O.; SILVA, M. L. B. da
|
Autoria: MULLER, A. C.; SILVA, C. F. da; FRANZONI, J. A.; HOEFLICH, V. A.
|
Autoria: PEREIRA, Sandra C.; MAEHARA, Larissa; MACHADO, Cristina M. M; FARINAS, C. S.
|
|
Autoria: VENDRUSCOLO, T. P. S.; BARELLI, M. A. A.; CASTRILLON, M A. S.; SILVA, R. S. da; OLIVEIRA, F. T. de; CORRÊA, C. L.; ZAGO, B. W.; TARDIN, F. D. Sorghum biomass is an interesting raw material for bioenergy production due to its versatility, potential of being a renewable energy source, and low-cost of production. The objective of this study wa... ... |
Autoria: GOTTSCHALK, L. M. F.; SANTOS, J.; SOUZA, I.; SOUZA, E. F. de; TERZI, S. da C.; OLIVEIRA, A. N. de; COSTA, S. D. de O.; PENHA, E. das M.; SILVA, J. P. L. da; SANTOS, K. M. O. dos Demand for non-dairy products with probiotics has increased for health or lifestyle reasons. The market is very promising and companies from different sectors of the food industry have sought applicat... ... |
Autoria: COELHO, F. F.; MONTENEGRO, E. N.; ARCURI, P. B.; CARNEIRO, J. da C.; OTENIO, M. H.; MACHADO, J. C.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.