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Autoria: MIRANDA, M. Z. de

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2008

Autoria: GUARIENTI, E. M.

Histórico de uso de trigo como alimento; Ingredientes usados na confecção de pães caseiros; Etapas do processo de panificação; Para o seu pão "dar certo"; Receitas.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2004

Autoria: GALVÃO, A. M. M. T.; ZAMBELLI, R. A.; ARAÚJO, A. W. O.; BASTOS, M. do S. R.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

Autoria: AGUIAR, L. A. de; RODRIGUES, D. B.; QUEIROZ, V. A. V.; MELO, L.; PINELI, L. de L. de O.

Rapid descriptive methods have emerged as a relatively simple alternative for screening the sensory attributes of products that drive their liking, and may contribute to identify sorghum genotypes wit... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: SOUZA, G. da S. e; GOMES, E. G.

The assessment of productive efficiency of a public research institution is of fundamental importance for its administration. A better management of available resources may be accompliched if managers... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: GAESE, C. F.; BUNGENSTAB, D. J.; ALMEIDA, R. G. de; FERREIRA, A. D.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: TUPY, O.; FERREIRA, R. de P.; ESTEVES, S. N.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Autoria: REIS, F.; MACHÍN, L.; ROSENTHAL, A.; DELIZA, R.; ARES, G.

The influence of time pressure on consumer perception may be particularly relevant for the design of food packages. The aim of the present work was to evaluate the influence of time-constraint on resu... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Autoria: GUIMARÃES, M. R. M.; ASCHERI, J. L. R.; STEPHAN, M. P.; VARGAS-SOLÓRZANO, J. W.; CARVALHO, C. W. P. de

Nowadays, there is a growing market for gluten-free baked goods for vegans. Usually, thedough viscoelasticity to make gluten-free breads is achieved with ingredients derived from animal origin (egg an... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: COMETTANT-RABANA, R.; CARVALHO, C. W. P. de; ASCHERI, J. L. R.; HIDALGO CHÁVES, D. W.; GERMANI, R.

This work aimed to use thermoplastic extrusion technology as a pretreatment for whole grain flours (corn, parboiled brown rice, and sorghum) and the incorporation of germinated millet at 5% for the pr... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

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