Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: CARVALHO, A. V.; RIOS, A. de O.; BASSINELLO, P. Z. The objective of the present work was to investigate the relevant parameters to elaborate breakfast cereal from a mix of rice and common bean flour and to evaluate the influence of formulations and pr... ... |
Autoria: CARVALHO, A. V.; BASSINELLO, P. Z.; RIOS, A. de O. The aim of this work was to evaluate the functional technological properties of breakfast cereal obtained with a mix of broken rice and common bean flour, by the analyses of expansion index, water abs... ... |
Autoria: FERREIRA, E. C.; MENEZES, E. A.; MATOS, W. O.; MILORI, D. M. B. P.; NOGUEIRA, A. R. A.; MARTIN-NETO, L. A method using Laser Induced Breakdown Spectroscopy (LIBS) for calcium (Ca) determination in breakfast cereals was evaluated. To perform the calibration curve, seven commercial cereals containing Ca i... ... |
Autoria: LOPES, R. de C. S. O.; LIMA, S. L. L. de; SILVA, B. F. da; TOLEDO, R. C. L.; MOREIRA, M. E de C.; ANUNCIAÇÃO, P. C. de; WALTER, E. H. M.; CARVALHO, C. W. P. de; QUEIROZ, V. A. V.; RIBEIRO, A. Q.; MARTINO, H. S. D. This study investigated the chemical and nutritional composition of breakfast cereal based on whole sorghum, and the effect of its association with unfermented probiotic milk on the inflammation and o... ... |
Autoria: MARCHESE, J. A. de Q.; KOPP, M. M.; FERREIRA, J. L.; SOUSA, S. S.; HINDERMANN, R. I.; ALVES, A. L.
|
|
Autoria: BONATO, A. L. V.; ALBUQUERQUE, A. C. S.; BRAMMER, S. P.; IORCZESKI, E. J.; SCHEEREN, P. L.; SÓ e SILVA, M.; CHAVES, M. S.; BASSOI, M. C.; BARCELOS, A. L.; PEREIRA, J. F.; ROGOSKI, E. T.; SILVA, P. R. da; ALMEIDA, A. B.; BAGGIO, M. I.
|
Autoria: BRAMMER, S. P.; IORCZESKI, E. J.; BONATO, A. L. V.; ALBUQUERQUE, A. C. S.; SCAGLIUSI, S. M. M.; NASCIMENTO JUNIOR, A. do; BAGGIO, M. I.; PRESTES, A. M.; BRASILEIRO-VIDAL, A. C.; GUERRA, M.; CARDOSOS, M. B.; ZANETTINI, M. H.; KALTCHUK-SANTOS, E.
|
Autoria: FONTANELI, R. S.; SANTOS, H. P. dos; FONTANELI, R. S.; NASCIMENTO JUNIOR, A. do; ÁVILA, A.; CICHELERO, T.
|
Autoria: FONTANELI, R. S.; SANTOS, H. P. dos; FONTANELI, R. S.; DEL DUCA, L. de J.; RODRIGUES, O.; TEIXEIRA, M. C. C.; NASCIMENTO JUNIOR, A. do; MINELLA, E.; CAIERÃO, E.; DE MORI, C.; OLIVEIRA, J. T. de; MARIANI, F.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.