Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: VENTURINI, G. C.; CRUZ, V. A. R. da; ROSA, J. O.; BALDI, F.; EL FARO, L.; LEDUR, M. C.; PEIXOTO, J. de O.; MUNARI, D. P. The objective of this study was to estimate the genetic and environmental parameters for carcass, carcass part, and organ weights in a paternal strain of broiler chickens that was selected mainly for... ... |
Autoria: TAVERNARI, F. de C.; LELIS, G. R.; CARNEIRO, P. R. de O.; VIEIRA, R. A.; POLVEIRO, R. C.; LUENGAS, J. A. P.; ROSTAGNO, H. S.; ALBINO, L. F. T. Two experiments were conducted to evaluate different digestible isoleucine/lysine ratios on diets for broiler chickens in the starter (7 to 21 days) and finishing (30 to 43 days) phases. For the tests... ... |
Autoria: BRANCO, T.; MOURA, D. J. de; NÄÄS, I. de A.; LIMA, N. D. da S.; KLEIN, D. R.; OLIVEIRA, S. R. de M. Abstract. Broiler productivity is dependent on a range of variables; among them, the rearing environment is a significant factor for proper well-being and productivity. Behavior indicates the bird´s i... ... |
Autoria: PADILHA, S. F.; IBELLI, A. M. G.; PEIXOTO, J. O.; CANTAO, M. E.; MOREIRA, G. C. M.; FERNANDES, L. T.; TAVERNARI, F. C.; MORES, M. A. Z.; BASTOS, A. P. A.; DIAS, L. T.; TEIXEIRA, R. A.; LEDUR, M. C. White striping (WS) is a myopathy characterized by the appearance of white stripes parallel to the muscle fibers in the breast of broiler chickens, composed of adipose and connective tissues. This con... ... |
|
Autoria: LOURENÇONI, D.; YANAGI JUNIOR, T.; YANAGI, S. de N. M.; ABREU, P. G. de; CAMPOS, A. T. Abstract: Broiler chickens are homoeothermic animals, i.e., animals capable of maintaining their body temperature within quite narrow limits; therefore, climate change poses a great challenge to poult... ... |
Autoria: SOUZA, G. C. de; ESTEVES, G. F.; VOLPATO, F. A.; MIOTTO, R; MORES, M. A. Z.; IBELLI, A. M. G.; BASTOS, A. P. A. Abstract: The objective of the current investigation was to evaluate several Eimeria challenges and the resulting alterations in intestinal permeability, intestinal morphology, and intestinal lesion s... ... |
Autoria: MORETTI, A. C.; SILVA, A. S. da; ZOTTI, M. L. A. N.; BOIAGO, M. M.; OLIVEIRA, P. A. V. de; ZAMPAR, A. Resumo: Controlar a temperatura ambiente dos galpões é frequentemente difícil para os criadores; no entanto, é muito importante que o alojamento proporcione um ambiente térmico confortável para os pin... ... |
Autoria: FURLAN, L.; CANTÃO, M.; GIACHETTO, P.; LUNEDO, R.; FERNANDES, C.; MACARI, M. The 16S rDNA sequence analysis has been one of the most used approaches for microbiota taxonomic profiling. Among the available techniques, real-time quantitative PCR (qPCR) and next generation sequen... ... |
Autoria: PEIXOTO, J. de O.; SAVOLDI, I. R.; IBELLI, A. M. G.; CANTAO, M. E.; JAENISCH, F. R. F.; GIACHETTO, P. F.; SETTLES, M. L.; ZANELLA, R.; MARCHESI, J. A. P.; PANDOLFI, J. R. C.; COUTINHO, L. L.; LEDUR, M. C. In order to investigate the molecular events taking place during the onset and development of the epiphysiolysis in fast-growing chickens, the present study used the RNA-Seq technology to identify dif... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.