Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: VENTURINI, G. C.; CRUZ, V. A. R. da; ROSA, J. O.; BALDI, F.; EL FARO, L.; LEDUR, M. C.; PEIXOTO, J. de O.; MUNARI, D. P. The objective of this study was to estimate the genetic and environmental parameters for carcass, carcass part, and organ weights in a paternal strain of broiler chickens that was selected mainly for... ... |
Autoria: TAVERNARI, F. de C.; LELIS, G. R.; CARNEIRO, P. R. de O.; VIEIRA, R. A.; POLVEIRO, R. C.; LUENGAS, J. A. P.; ROSTAGNO, H. S.; ALBINO, L. F. T. Two experiments were conducted to evaluate different digestible isoleucine/lysine ratios on diets for broiler chickens in the starter (7 to 21 days) and finishing (30 to 43 days) phases. For the tests... ... |
Autoria: BRANCO, T.; MOURA, D. J. de; NÄÄS, I. de A.; LIMA, N. D. da S.; KLEIN, D. R.; OLIVEIRA, S. R. de M. Abstract. Broiler productivity is dependent on a range of variables; among them, the rearing environment is a significant factor for proper well-being and productivity. Behavior indicates the bird´s i... ... |
Autoria: PADILHA, S. F.; IBELLI, A. M. G.; PEIXOTO, J. O.; CANTAO, M. E.; MOREIRA, G. C. M.; FERNANDES, L. T.; TAVERNARI, F. C.; MORES, M. A. Z.; BASTOS, A. P. A.; DIAS, L. T.; TEIXEIRA, R. A.; LEDUR, M. C. White striping (WS) is a myopathy characterized by the appearance of white stripes parallel to the muscle fibers in the breast of broiler chickens, composed of adipose and connective tissues. This con... ... |
|
Autoria: LOURENÇONI, D.; YANAGI JUNIOR, T.; YANAGI, S. de N. M.; ABREU, P. G. de; CAMPOS, A. T. Abstract: Broiler chickens are homoeothermic animals, i.e., animals capable of maintaining their body temperature within quite narrow limits; therefore, climate change poses a great challenge to poult... ... |
Autoria: SOUZA, G. C. de; ESTEVES, G. F.; VOLPATO, F. A.; MIOTTO, R; MORES, M. A. Z.; IBELLI, A. M. G.; BASTOS, A. P. A. Abstract: The objective of the current investigation was to evaluate several Eimeria challenges and the resulting alterations in intestinal permeability, intestinal morphology, and intestinal lesion s... ... |
Autoria: MORETTI, A. C.; SILVA, A. S. da; ZOTTI, M. L. A. N.; BOIAGO, M. M.; OLIVEIRA, P. A. V. de; ZAMPAR, A. Resumo: Controlar a temperatura ambiente dos galpões é frequentemente difícil para os criadores; no entanto, é muito importante que o alojamento proporcione um ambiente térmico confortável para os pin... ... |
Autoria: PEIXOTO, J. de O.; SAVOLDI, I. R.; IBELLI, A. M. G.; CANTAO, M. E.; JAENISCH, F. R. F.; GIACHETTO, P. F.; SETTLES, M. L.; ZANELLA, R.; MARCHESI, J. A. P.; PANDOLFI, J. R. C.; COUTINHO, L. L.; LEDUR, M. C. In order to investigate the molecular events taking place during the onset and development of the epiphysiolysis in fast-growing chickens, the present study used the RNA-Seq technology to identify dif... ... |
Autoria: SANTOS, F. B. de O.; SANTOS JÚNIOR, A. A.; OVIEDO-RONDON, E. O.; FERKET, P. R. Rearing chickens on litter floors or in cages may influence their performance, especially when they are colonized by enteric pathogens, such as Salmonella. Male Ross 308 broilers were randomly assigne... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.