Busca de Publicações
Filtrar por:
|
Autoria: FORNAZIER, R.; RIBEIRO JUNIOR. V.; ALBINO, L. F. T.; TAVERNARI, F. de C.; FEDDERN, V.; SILVA, D. L. da; SERAFINI, S.; PETROLLI, T. G.; PAIANO, D.; CALDERANO, A. A.; BOIAGO, M. M.; ROSTAGNO, H. S. Abstract: This research aimed to evaluate the influence of a commercial prebiotic in different concentrations upon several parameters. To carry out the experiment, 640 male one-day-old broiler chicks... ... |
Autoria: MORAES, P. de O.; NOVELINI, L.; KRABBE, E. L.; KAWSKI, V. L.; NUNES, J. K.; CORCINI, C. D.; VARELLA, A. S.; XAVIER, E. G. Abstract: The aim of this study was to evaluate the effect of replacing soybean meal with canola meal in broiler diets on performance, liver histopathology, morphometry of the intestinal mucosa and th... ... |
Autoria: TAVERNARI, F. de C.; LELIS, G. R.; CARNEIRO, P. R. de O.; VIEIRA, R. A.; POLVEIRO, R. C.; LUENGAS, J. A. P.; ROSTAGNO, H. S.; ALBINO, L. F. T. Two experiments were conducted to evaluate different digestible isoleucine/lysine ratios on diets for broiler chickens in the starter (7 to 21 days) and finishing (30 to 43 days) phases. For the tests... ... |
Autoria: FERNANDES, L. T.; PEIXOTO, J. de O.; DAL PIZZOL, M. S.; IBELLI, A. M. G.; MORES, M. A. Z.; TAVERNARI, F. de C.; COLDEBELLA, A.; CANTAO, M. E.; LEDUR, M. C. Abstract: The White Striping (WS) is one of the most prevalent pectoral myopathies in chickens affecting meat quality. Its etiology, as well as the influence of diet, age and line, remains unclear. Th... ... |
Autoria: KRABBE, E. L.; AVILA, V. S. de; KAWSKI, V. L.; MARCON, W. A.; BELLÓ, R. M.
|
Autoria: VAZ, C. S. L.; RECH, D. V.; LOPES, L. dos S.; SILVA, V. S. We studied the on-farm variety of thermotolerant Campylobacter strains isolated from field samples received over a 12-mo period from four broiler-producing companies in southern Brazil. In total, 515... ... |
Autoria: TRENTIN, A.; TALAMINI, D. J. D.; COLDEBELLA, A.; PEDROSO, A. C.; GOMES, T. M. A. Abstract: 1. This study compared two broiler housing models with different technologies (conventional versus fully automated climate control) to verify their performance and carcass characteristics at... ... |
Autoria: KRABBE, E. L.; GOPINGER, E.; CORASSA, R.; BUDKE, R.; MAIORKA, A. Abstract: The use of enzymes is a concrete fact in broiler feeding. The global economic situation has been undergoing major changes, especially in the cost of agricultural commodities such as corn and... ... |
Autoria: VALE, M. M.; MOURA, D. J. de; NÄÄS, I. de A.; OLIVEIRA, S. R. de M.; RODRIGUES, L. H. A. Heat waves usually result in losses of animal production since they are exposed to thermal stress inducing an increase in mortality and consequent economical losses. Animal science and meteorological... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.