Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: SANTOS, K. F. D'E. N.; OLIVEIRA, M. S.; FERREIRA, E. P. de B.; AMARAL, A. das G.; MARTIN-DIDONET, C. C. G. Microorganisms are known to be a promising source of biopigments because they are easy to obtain, can be produced on a commercial scale, and are environmentally friendly. Therefore, the aim of this wo... ... |
Autoria: DINI, M.; RASEIRA, M. do C. B.; SCARIOTTO, S.; UENO, B. Brown rot, caused by Monilinia spp., is the main stone fruit disease. Major efforts to detect sources of resistance are being applied by several breeding programs worldwide. The main objective of this... ... |
Autoria: SCHEIBLER, R. B.; SCHAFHAUSER JUNIOR, J.; RIZZOA, F. A.; NÖRENBERG, J. L.; VARGAS, D. P.; SILVA, J. L. S. da; FLUCK, A. C.; FIOREZE, V. I.
|
|
Autoria: SCHWANCK, A. A.; MENESES, P. R.; FARIAS, C. R. J. de; FUNCK, G. R. D.; MAIA, A. de H. N.; PONTE, E. M. del The effect of increasing seed borne incidence levels (0, 3, 6, 12, 24 and 48 %) of Bipolaris oryzae on brown spot epidemics and crop performance was studied in eleven field trials. These trials were c... ... |
Autoria: ALMEIDA, A. M. R.; HAU, B.; AMORIM, L.; BERGAMIN FILHO, A.; MARIANO, J. C. Six field experiments were carried out during the summers of 1997 to 2003 to evaluate disease progress of soybean brown spot caused by Septoria glycines considering two tillage systems, conventional a... ... |
Autoria: ZANUNCIO JUNIOR, J. S.; COSTA, H.; DORZENONI, R. R.; GUARÇONI, R. C.; FORNAZIER, M. L.; SOSSAI, S. R.; BOTACIM, L. A.; SOUZA, E. M. R.; FERRAO, M. A. G.; MARTINS, D. dos S.; FAVARATO, L. F.; FORNAZIER, M. J. Coffee production has a great socioeconomic importance for Brazil. It generates direct and indirect jobs, and foreign exchange, with Brazilian Arabica coffee production estimated between 42 - 46 milli... ... |
|
Autoria: AJULO, A. A.; BEZERRA, G. de A.; MOURA, M. F. G. G.; CARDOSO, M. A. A.; OLIVEIRA, R. S. de; FILIPPI, M. C. C. de Rice (Oryza sativa L.) is the world's second most produced cereal, and brown spot (Bipolaris oryzae), caused 90% of grain production losses in grain yield, which necessitate the use of beneficial micr... ... |
Autoria: DINI, M.; RASEIRA, M. do C. B.; SCARIOTTO, S.; CARPENEDO, S.; UENO, B. The fungus Monilinia fructicola, which causes brown rot in fruits, is one of the main peach pathogens. The emergence of fungicide-resistant fungus isolates, as well as the attempt to reduce sprays, fa... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.