Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: MARTINS, P. K.; RIBEIRO, A. P.; DIAS, B. B. A.; KOBAYASHI, A. K.; MOLINARI, H. B. C. Abstract: The production and use of sugarcane in Brazil is very important for bioenergy production and is recognized as one of the most efficient in the world. In our laboratory, Setaria viridis is be... ... |
Autoria: GARIGHAN, J. de A.; PASQUALI, G.; REVERS, L. F.; PORTO, D. D.; SOUZA, D. A.; SANTOS, H. P. dos
|
Autoria: HUNGRIA, M.; NICOLAS, M. F.; GUIMARAES, C. T.; JARDIM, S. N.; GOMES, E. A.; VASCONCELOS, A. T. R. de Chromobacterium violaceum is a Gram-negative bac-terium, abundant in a variety of ecosystems in tropical and subtropical regions, including the water and borders of the Negro River, a major component... ... |
Autoria: DINIZ, W. J. DA S.; TIZIOTO, P. C.; COUTINHO, L. L.; CESAR, A. S. M.; GROMBONI, C. F.; NOGUEIRA, A. R. de A.; REGITANO, L. C. de A. Iron is essential to several biological processes, such as oxygen transport and lipid metabolism. In this study, the RNA sequencing technology (RNAseq) was adopted to identify differentially expressed... ... |
Autoria: VERAS, H. C. T.; CAMPOS, C. G.; NASCIMENTO, I. F.; ABDELNUR, P. V.; ALMEIDA, J. R. M. de; PARACHIN, N. S.
|
Autoria: MENDES, J. M.; INOUE, L. A. K. A.; JESUS, R. S. de
|
Autoria: HENDERSON, G.; COX, F.; GANESH, S.; JONKER, A.; YOUNG, W.; GLOBAL RUMEN CENSUS COLLABORATORS; JANSSEN, P. H. Ruminant livestock are important sources of human food and global greenhouse gas emissions. Feed degradation and methane formation by ruminants rely on metabolic interactions between rumen microbes an... ... |
Autoria: ABDALLA FILHO, A. L.; COSTA JUNIOR, G. T.; LIMA, P. de M. T.; SOLTANGHEISI, A.; ABDALLA, A. L.; GHINI, R.; PICCOLO, M. de C. Abstract: Brazil has the largest commercial herd of ruminants with approximately 211 million head, representing 15% of world?s beef production, in an area of 170 million hectares of grasslands, mostly... ... |
Autoria: IBARRA, L. N.; ALVES, A. E. O. de A.; ANTONINO, J. D.; PRADO, G. S.; PINTO, C. E. M.; SOCCOL, C. R.; VASCONCELOS, E. A. R. de; GROSSI-DE-SA, M. F.
|
Autoria: BALESTRINI, V. P.; PINTO, O. H. B.; SIMMONS, B. A.; GLADDEN, J. M.; KRÜGER, R. H.; QUIRINO, B. F. Despite recent progress, bacterial degradation of lignin is not completely understood. To address the mechanisms that bacteria from unknown taxonomic groups use to perform lignin-monomer degradation,... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.