Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: TORRES, J. A.; NOGUEIRA, A. E.; SILVA, G. T. S. T. da; RIBEIRO, C. Several photocatalysts have been developed for applications in reduction reactions, including tin oxide-based semiconductors. Although its band structure is unfavorable for CO2 reduction reactions, st... ... |
Autoria: AMARAL, D. R. do; NOVAES, R. M. L.; PIGHINELLI, A. L. M. T.; GAROFALO, D. F. T.; DUTRA, E. D.; MACIEL, V. G.; MATSUURA, M. I. da S. F. Brazil’s biofuel policy (RenovaBio) aims to decarbonize the country’s fuel mix. In 2018, direct land use change (dLUC) accounted for 41% of Brazilian GHG emissions. RenovaBio restricts suppression of... ... |
Autoria: BASTIANI, M. O.; LAMEGO, F. P.; BENEDETTI, L.; CARATTI, F. C.; SOUZA, G. M.; ROMA-BURGOS, N. Resumo. |
Autoria: RODRIGUES, W. P.; MARTINS, M. Q.; FORTUNATO, A. S.; MARTINS, L. D.; PARTELLI, F. L.; CAMPOSTRINI, E.; SEMEDO, J. N.; PAIS, I. P.; SIMÕES-COSTA, S. C.; LEITÃO, A. E.; TOMAZ, M. A.; COLWEL, F.; SCOTTI-CAMPOS, P.; RODRIGUES, A. P.; GHINI, R.; LIDON, F. C.; MATTA, F. M. da; RAMALHO, J. C. It is expected that future climate changes and global warming conditions will limit the coffee crop yields. However, the real effects of enhanced air [CO2] and temperature on this plant remain complet... ... |
|
Autoria: SANTOS, J. de O.; ANGELOTTI, F.; COSTA-LIMA, T. C. da Abstract: An increase in the carbon dioxide concentration (CO2) in the atmosphere has occurred in recent years, influencing the different biological aspects of herbivorous insects. The present study a... ... |
Autoria: VAZ JUNIOR, S.; SOUZA, A. P. R. de; BAETA, B. E. L. Resumo: O gás carbônico (CO2), ou dióxido de carbono, é um gás gerado tanto por fontes naturais quanto por fontes antrópicas, como a agricultura e a queima de combustíveis fósseis para a geração de en... ... |
Autoria: MALAGODI-BRAGA, K. S.; MAIA, A. de H. N.; BATISTA, E. R.; RAKOCEVIC, M. The increase in atmospheric carbon dioxide concentration [CO2] results in higher photosynthesis and growth of the upper layer structures in coffee trees. It was hypothesized that coffee trees would in... ... |
Autoria: PRADO, A. C. F.; MALAFATTI, J. O. D.; RIBEIRO, C.; JOYA, M. R.; LUZ, A. P.; PARIS, E. C. Increasing global warming due to NOx, CO2, and CH4, is significantly harming ecosystems and life worldwide. One promising methodology is converting pollutants into valuable chemicals via photocatalyti... ... |
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.