Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: XAVIER, I. M.; PEREIRA, D. H.; PINA, D. S.; BOLSON, D. C.; PEDREIRA, B. C. e; GARCIA, L. F.; SEDANO, A. D. B.; SOARES, S. R. The use of sugarcane silage is a feasible option for shortage of forage in pastures, increasing the losses during the fermentation process. However, the use of additives is required due to the high le... ... |
Autoria: LOPES, F. C. F.; CAMPOS, M. M.; BORGES, A. L. C. C.; PANCOTI, C. G.; SILVA, R. R.; MOREIRA, T. S. Abstract Nine non-lactating Holstein x Gyr cattle were fed with rations based on chopped sugarcane supplied in natura (control) or hydrolyzed (fresh matter basis) for 24 h with 1% or 2% calcium oxide... ... |
Autoria: PANCOTI, C. G.; BORGES, A. L.; SILVA, R.; LOPES, F. C. F.; LAGE, H.; SILVA, J.; CAMPOS, M.; GONÇALVES, L.; RODRIGUEZ, N.; BORGES, I.
|
Autoria: FEITOSA, T. S.; ANDRADE, I. R. A. de; POMPEU, R. C. F. F.; CÂNDIDO, M. J. D.; SALLES, H. O.; EGITO, A. S. do
|
Autoria: DEUS, A. C. F.; BÜLL, L. T.; CORREA, J. C.; VILLAS BOAS, R. L. The efficiency of sources used for soil acidity correction depends on reactivity rate (RR) and neutralization power (NP), indicated by effective calcium carbonate (ECC). Few studies establish relative... ... |
Autoria: PEREIRA, J. P. F.; MAGESTE, A. C.; CAMPOS, N. DA S.; SOUSA, R. A. DE; FRANCISQUINI, J. A.; PERRONE, I. T.; CARVALHO, A. F. DE; NUNES, R. M.; MARTINS, M. F.; SILVA, P. H. DA F. DA Nutritionally, cheese and other dairy products have been highlighted especially as a calcium source. Access to minerals is dependent on variables related to diet, lifestyle, and also the health status... ... |
Autoria: TAVERNARI, F. de C.; SUREK, D.; ROZA, L.; SILVA, M. L. B. da; ALBINO, L.
|
Autoria: COSTA, N. de L.; JANK, L.; MAGALHAES, J. A.; RODRIGUES, A. N. A.; BENDAHAN, A. B.; GIANLUPPI, V.; RODRIGUES, B. H. N.; SANTOS, F. J. de S. The effects of defoliation frequency (21, 28, 35 and 42 days) and defoliation intensity (20, 30 and 40 cm above the ground) on green dry matter (GDM) yield, and chemical composition of Megathyrsus max... ... |
Autoria: PACKER, A. P.; RAMOS, N. P.; CABRAL, O. M. R.; SILVA, L. R. da; MOLTOCARO, R. C. R.; BETTANIN, V. C.; MORASI, I. M.; AMARO, A. R. F. V. B. de L.; TEIXEIRA, W. G. Coffee is a key global crop and the second most valuable commodity exported by developing countries, worth around US$19 billion in 2015. Counting with the world\s largest production of coffee, Brazil... ... |
Autoria: CATALAN, A. A. da S.; KRABBE, E. L.; AVILA, V. S. de; KLEIN, C. H.; XAVIER, E. G.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.