Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: DIANA, T. F.; CALDERANO, A. A.; TAVERNARI, F. de C.; ROSTAGNO, H. S.; TEIXEIRA, A. de O.; ALBINO, L. F. T. Abstract: The apparent calcium (Ca) digestibility coefficient (ADC) and true digestibility coefficient (TDC) of different inorganic calcium sources were determined in laying hens of different ages. Th... ... |
Autoria: PEREIRA, J. P. F.; MAGESTE, A. C.; CAMPOS, N. DA S.; SOUSA, R. A. DE; FRANCISQUINI, J. A.; PERRONE, I. T.; CARVALHO, A. F. DE; NUNES, R. M.; MARTINS, M. F.; SILVA, P. H. DA F. DA Nutritionally, cheese and other dairy products have been highlighted especially as a calcium source. Access to minerals is dependent on variables related to diet, lifestyle, and also the health status... ... |
Autoria: SIMOES, W. L.; SILVA, J. S. da; MOUCO, M. A. do C.; OLIVEIRA, C. P. M. de; SILVA, D. J.; OLIVEIRA, F. F. de Considering the growing demand for mango to meet the national and international market and the competitiveness among the producing markets, the use of new products and management techniques that impro... ... |
Autoria: LEMOS, S. G.; NOGUEIRA, A. R. de A.; TORRE NETO, A.; PARRA, A.; ALONSO, J. An agrarian sensorial system based on temperature, moisture, and all solid-state ion-selective potentiometric sensors was developed with the objective of monitoring the behavior of H+ and Ca2+ ions in... ... |
Autoria: TAVERNARI, F. de C.; SUREK, D.; ROZA, L.; SILVA, M. L. B. da; ALBINO, L.
|
Autoria: DJABOU, A. S. M.; CARVALHO, L. J. C. B.; LI, Q. S.; NIEMENAK, N.; CHEN, S.
|
Autoria: FIGUEIREDO NETO, A.; PEREIRA FILHO, A.; TEIXEIRA FILHO, J.; GIONGO, V. The objective was to evaluate the absorption curve and the calcium contribution by green manure in the development of yellow melon produced in the Brazilian Semiarid region. |
Autoria: NOVACK, C.; BOIAGO, M. M.; ZAMPAR, A.; BARRETA, M.; OLIVEIRA, R.; ROSCAMP, E.; DILKIN, J. D.; PETROLLI, T. G.; ARAÚJO, D. N.; TAVERNARI, F. de C.; LOPES, M. T.; SILVA, A. S. da Abstract: Industrial egg residue (IER) possesses substantial concentrations of calcium and crude protein. The objective of this study was to measure the digestibility and performance of broilers when... ... |
Autoria: PEDROSO, A. de F.; NASSU, R. T.; TULLIO, R. R.; BERNDT, A.; BARIONI JUNIOR, W.; ESTEVES, S. N.; PEDROSO, A. M. This study aimed to evaluate sugarcane (Saccharum officinarum L) silage treated with calcium hydroxide - Ca(OH)2 - (slacked lime) as the only roughage source in a feedlot ration, regarding animal perf... ... |
Autoria: HORNUNG, P. S.; LAZZAROTTO, S. R. da S.; LAZZAROTTO, M.; SCHNITZLER, E. Starches, when in its native forms, usually do not have the characteristics required for industrial processing. ''Pinhão'', a seed from the Araucaria angustifolia tree, has starch as main presenting a... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.