Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: MOLINARI, H. B. C.

Genetically modified sugarcane with increased cell wall digestibility. The technology aims to improve plant biomass for production of cellulosic ethanol (2G), animal feed, and high value-added chemica... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

Autoria: FREITAS, S. T. de; HANDA, A. K.; MITCHAM, E. J.

The objectives of this study were to evaluate the effect of Ca2+ binding to the cell wall 14 on fruit susceptibility to BER.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Autoria: FORNAZIER, R.; RIBEIRO JUNIOR. V.; ALBINO, L. F. T.; TAVERNARI, F. de C.; FEDDERN, V.; SILVA, D. L. da; SERAFINI, S.; PETROLLI, T. G.; PAIANO, D.; CALDERANO, A. A.; BOIAGO, M. M.; ROSTAGNO, H. S.

Abstract: This research aimed to evaluate the influence of a commercial prebiotic in different concentrations upon several parameters. To carry out the experiment, 640 male one-day-old broiler chicks... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2024

Autoria: FORNAZIER, R.; RODRIGUES, D. J.; JÚNIOR, V. R.; ALBINO, L. F. T.; TAVERNARI, F. de C.; SILVA, D.; ROSTAGNO, H. S.; MAIA, R. C.; LINO, R.; KREUZ, B. S.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Autoria: ALMEIDA, M. A; FAVARO, S. P.; MARCONCINI, J. M.; GALVANI, F.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2012

Autoria: ALMEIDA, L. G. F. de; PARRELLA, R. A. da C.; SIMEONE, M. L. F.; RIBEIRO, P. C. de O.; BARBOSA, G. M. P.; BRITO, P. L.; COSTA, A. S. V. da; SANTOS, A. S. dos

In this study, the physicochemical characterization of the cell wall polysaccharides of different genotypes of sorghum bicolor, (Sorghum bicolor (L.) Moench) were obtained using the raw biomass and af... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Autoria: JIANG, F.; LOPEZ, A.; JEON, S.; FREITAS, S. T. de; YU, Q.; WU, Z.; LABAVITCH, J. M.; TIAN, S.; POWELL, A. L. T.; MITCHAM, E.

Fruit cracking is an important problem in horticultural crop production. Polygalacturonase (SlPG) and expansin (SlEXP1) proteins cooperatively disassemble the polysaccharide network of tomato fruit ce... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Autoria: GIRARDI, C. L.; QUECINI, V.; ROMBALDI, C. V.; SILVA, N. M. da; MOURA, R. da S.; STORCH, T. T.; NOBILE, P. M.; LAURENS, F.; BOUZAYEN, M.

Flesh fruit ripening is a complex developmental process that involves the formation of taste, aroma, establishment of skin color and fruit softening by cell wall hydrolysis. Physiological, biochemical... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2010

Autoria: KRZYZANOWSKI, F. C.; FRANÇA-NETO, J. B.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

Autoria: ANTONINO-DE-SOUZA JÚNIOR, J. D.; MOREIRA-PINTO, C. E.; COELHO, R. R.; FIRMINO, A. A. P.; MILLER, R. N. G.; SA, M. F. G. de

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.