Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: GODOY, T. F.; MOREIRA, G. C. M.; SILVA, V. H.; BOSCHIERO, C.; LEDUR, M. C.; MOURA, A. S. A. M. T.; COUTINHO, L. L.
|
Autoria: BOSCHIERO, C.; GODOY, T. F.; MOREIRA, G. C. M.; GHEYAS, A. A.; GASPARIN, G.; PADUAN, M.; ANDRADE, S. C. S.; MONTENEGRO, H.; BURT, D. W.; LEDUR, M. C.; COUTINHO, L. L.
|
|
Autoria: CAETANO, L. C.; GENNARO, F. G. O.; COELHO, K.; ARAÚJO, F. M.; VILA, R. A.; ARAÚJO, A.; BERNARDO, A. de M.; MARCONDES, C. R.; LOPES, S. M. C. de S.; RAMOS, E. S. The chicken (Gallus gallus) embryo has been used as a classic model system for developmental studies because of its easy accessibility for surgical manipulation during embryonic development. Sex deter... ... |
Autoria: ANDREOTE, A. P. D.; ROSÁRIO, M. F. do; LEDUR, M. C.; JORGE, E. C.; SONSTEGARD, T. S.; MATUKUMALLI, L.; COUTINHO, L. L. MicroRNAs (miRNAs, miRs) encompass a class of small non-coding RNAs that often negatively regulate gene expression. miRNAs play an essential role in skeletal muscle, determining the proper development... ... |
Autoria: JORGE, E. C.; MELO, C. M. R. de; ROSÁRIO, M. F. do; ROSSI, J. R. S.; LEDUR, M. C.; MOURA, A. S. A. M. T.; COUTINHO, L. L.
|
Autoria: BACILA, D. M.; FEDDERN, V.; MAFRA, L. I.; SCHEUERMANN, G. N.; MOLOGNONI, L.; DAGUER, H. Abstract: This review presents up-to-date information about current research on nicarbazin, one of the most used anticoccidials in poultry production. The focus is to elucidate regulation concerning n... ... |
Autoria: FEDDERN, V.; GRESSLER, V.; SUREK, D.; BEDENDO, G. C.; SCHEUERMANN, G. N.; CUNHA JUNIOR, A. Abstract: To control coccidiosis, a common disease in commercial broiler production, anticoccidials are added to feed. However, concerns about the deposition of anticoccidial residues in chicken breas... ... |
Autoria: AURIEMA, B. E.; CORREA, F. J.; GUIMARÃES, J. de T.; SOARES, P. T. dos S.; ZONTA, E.; ROSA, R. C. C.; ROSENTHAL, A.; LUCHESE, R. E.; ESMERINO, E. A.; MATHIAS, S. P. The potential of green banana biomass (GBB) as a natural ingredient and its impact as a fat replacer in chicken mortadella on sensory perception were investigated. The GBB was assessed for physicochem... ... |
Autoria: PÉRTILLE, F.; BOSAGNA, C. G.; SILVA, V. H. da; BOSCHIERO, C.; NUNES, J. de R. da S.; LEDUR, M. C.; JENSEN, P.; COUTINHO, L. L. Chicken genotyping is becoming common practice in conventional animal breeding improvement. Despite the power of high-throughput methods for genotyping, their high cost limits large scale use in anima... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.