Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: VENTURINI, G. C.; CRUZ, V. A. R. da; ROSA, J. O.; BALDI, F.; EL FARO, L.; LEDUR, M. C.; PEIXOTO, J. de O.; MUNARI, D. P. The objective of this study was to estimate the genetic and environmental parameters for carcass, carcass part, and organ weights in a paternal strain of broiler chickens that was selected mainly for... ... |
Autoria: MOREIRA, G. C. M.; CESAR, A. S. M.; GODOY, T. F.; BOSCHIERO, C.; LEDUR, M. C.; GARRICK, D. J.; MOURA, A. S. A. M. T.; COUTINHO, L. L.
|
Autoria: COSTA, K. de S.; SANTOS, S. L.; UZÊDA, R. S.; PINHEIRO, A. M.; ALMEIDA, M. A. O.; ARAUJO, F. R.; McALLISTER, M. M.; GONDIM, L. F. P. Neospora caninum naturally infects many mammal species, but has not previously been demonstrated in birds. We examined sera for N. caninum antibodies from 200 outdoor chickens and from 200 chickens co... ... |
Autoria: PÉRTILLE, F.; FELÍCIO, A. M.; ROSÁRIO, M. F. do; SILVA, V. H.; MANGUETTI, T.; SILVA, N. A.; LEDUR, M. C.; COUTINHO, L. L.
|
Autoria: PERTILLE, F.; MOREIRA, G. C. M. M.; ZANELLA, R.; NUNES, J. de R. da S.; BOSCHIERO, C.; ROVADOSCKI, G. A.; MOURÃO, G. B.; LEDUR, M. C.; COUTINHO, L. L. Performance traits are economically important and are targets for selection in breeding programs, especially in the poultry industry. To identify regions on the chicken genome associated with performa... ... |
Autoria: HUL, L. M.; IBELLI, A. M. G.; SAVOLDI, I. R.; MARCELINO, D. E. P.; FERNANDES, L. T.; PEIXOTO, J. O.; CANTAO, M. E.; HIGA, R. H.; GIACHETTO, P. F.; COUTINHO, L. L.; LEDUR, M. C. Locomotor problems are among one of the main concerns in the current poultry industry, causing major economic losses and affecting animal welfare. The most common bone anomalies in the femur are dysch... ... |
Autoria: MARCHESI, J. A. P.; ONO, R. K.; CANTAO, M. E.; IBELLI, A. M. G.; PEIXOTO, J. de O.; MOREIRA, G. C. M.; GODOY, T. F.; COUTINHO, L. L.; MUNARI, D. P.; LEDUR, M. C. Abstract: Chicken feed efficiency (FE) traits are the most important economic traits in broiler production. Several studies evaluating genetic factors affecting food consumption in chickens are availa... ... |
Autoria: TAVERNARI, F. de C.; LELIS, G. R.; CARNEIRO, P. R. de O.; VIEIRA, R. A.; POLVEIRO, R. C.; LUENGAS, J. A. P.; ROSTAGNO, H. S.; ALBINO, L. F. T. Two experiments were conducted to evaluate different digestible isoleucine/lysine ratios on diets for broiler chickens in the starter (7 to 21 days) and finishing (30 to 43 days) phases. For the tests... ... |
|
Autoria: MOREIRA, G. C. M.; GODOY, T. F.; BOSCHIERO, C.; LEDUR, M. C.; GASPARIN, G.; ANDRADE, S. C. da S.; PADUAN, M.; COUTINHO, L. L.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.