Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: OLIVEIRA, A. B.; MOURA, C. F. H.; GOMES FILHO, E.; NESS, R. L. L.; MIRANDA, M. R. A.
|
Autoria: ARRUDA, D. C. de; DUCATI, J. R.; PITHAN, P. A.; HOFF, R. Quality and yield of a vineyard are related to canopy biomass and leaf vigor, and proximal techniques have been used as alternatives to conventional methods to estimate these parameters. Knowledge on... ... |
Autoria: SANTOS, C. F.; ASSIS, G. M. L. de; BEBER, P. M.; MIQUELONI, D. P.; CLEMENCIO, R. de M.; SILVA, R. S. da This study aimed to verify the existence of variability and to estimate genetic parameters for chlorophyll content in forage peanut genotypes. |
Autoria: SILVA, T. M. M. da; COSTA, B. R. S.; OLDONI, H.; FOSCHINI, M. M.; BASSOI, L. H. The monitoring of chlorophyll content in grapevine leaves allows us to evaluate their N status, assisting with the information for the decision make about nutrient rate and application time to the vin... ... |
Autoria: MELO, A. S. de; SILVA JUNIOR, C. D.; FERNANDES, P. D.; BRITO, M. E. B.; SOBRAL, L. F.; SUASSUNA, J. F.; VIÉGAS, P. R. A.; FERRAZ, R. L. de S. The banana (Musa sp.) crop is notable for its social and economic importance in tropical and subtropical regions of world. In Brazil, despite being a main banana producer, its production is considered... ... |
Autoria: CASTELO-BRANCO, V.; SANTANA, I.; SILVA, L.; CABRAL, L. M. C.; TORRES, A.; FREITAS, S. The aim of present study was to evaluate the content of tocopherols, B- carotene and chlorophyll in cold pressed avocado (Hass) oils in different stages of maturation, with or without shell. |
Autoria: CHAVARRIA, G.; SANTOS, H. P. dos; CASTRO, L. A. S. de; MARODIN, G. A. B.; BERGAMASCHI, H. O presente trabalho avaliou a anatomia, o teor de clorofila e as respostas fotossintéticas em diferentes níveis de radiação solar em folhas de videiras cultivadas sob cobertura plástica. o experimento... ... |
Autoria: LIMA, G. C. de; SOARES FILHO, C.; TEIXEIRA FILHO, M.; HUNGRIA, M.; SA, G. de; MORETTI, M.; KNOLL, M.
|
Autoria: PASSOS, A. M. A. dos; AKER, A.; CIPRIANI, H. N.; MUNIZ, R.; SANTOS, L.; MARCILIO, V.; MOLINA, N.; MARCOLAN, A. L.; VARGAS, L.; CRUZ, P. G. da; SALMAN, A. K. D.; LIMA, F.; REIS, M.; ALMEIDA, A.
|
Autoria: MONTERUMICI, C. M.; ROSSO, D.; MONTONERI, E.; GINEPRO, M.; BAGLIERI, A.; NOVOTNY, E. H.; KWAPINSKI, W.; NEGRE, M. The aim of this work was to address the issue of processed vs. non-processed biowastes for agriculture, by comparing materials widely differing for the amount of process energy consumption. Thus, resi... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.