Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: FERRAO, M. A. G.; FONSECA, A. F. A. da; FERRÃO, R. G.; BARBOSA, W. M.; SOUZA, E. M. R. This study aimed to evaluate the genetic variability of 49 Coffea canephora clones o.lthe breeding program of the Capixaba Institute of Research, Technical Assistance and Rural Extension (Incaper) bas... ... |
Autoria: COSTA, T. S.; CARNEIRO, F. A.; COTTA, M. G.; LIMA, E. A.; RÊGO, E. C. S.; MARRACCINI, P.; ANDRADE, A. C.
|
Autoria: MOTTA, L. B.; SOARES, T. C. B.; FERRAO, M. A. G.; CAIXETA, E. T.; LORENZON, R. M.; SOUZA NETO, J. D. de The molecular characterization of ten genotypes of the Coffea arabica plants and of seven genotypes of C. canephora having interesting features for coffee breeding programs was carried to select the p... ... |
Autoria: BOLÍVAR-GONZÁLEZ, L.; MOLINA-BRAVO, R.; SOLANO-SÁNCHEZ, W.; ARAYA-VALVERDE, E.; IVAMOTO-SUZUKI, S. T.; PEREIRA, L. F. P.; GATICA-ARIAS, A. Development of efficient and scalable methods for molecular identification of Coffea spp. are necessary to accelerate studies related to the characterization of germplasm for both conservation or bree... ... |
Autoria: FÁVARIS, N. A. B.; ROSA, S. D. V. F. da; FIGUEIREDO, M. A. de; COELHO, S. V. B.; VILELA, A. L. de O.; PADILHA, L. Coffee seeds are sensitive to desiccation and are used or stored with different moisture content values, which may affect the results of quality assessment. The aim of this study was to evaluate the c... ... |
Autoria: SANTOS, L. M. dos; FERRAZ, G. A. e S.; CARVALHO, M. A. de F.; TEODORO, S. A.; CAMPOS, A. A. V.; MENICUCCI NETO, P. Coffee trading is an important source of income for the Brazilian commercial balance. Chlorophyll (Chl) are pigments responsible for converting radiation into energy; these pigments are closely relate... ... |
Autoria: SENRA, J. F. de B.; SILVA, J. A. da; FERREIRA, A.; ESPOSTI, M. D. D.; FERRAO, M. A. G.; FASSARELLA, K. M.; SILVA, U. R.; MILHEIROS, I. S.; SILVA, F. G. da This work evaluated the initial performance and genetic diversity of Coffea canephora genotypes cultivated in environments at contrasting altitudes. Fourteen morphophysiological traits and seven descr... ... |
Autoria: BAZONI, P. A.; ESPINDULA, M. C.; ARAÚJO, L. F. B. de; VASCONCELOS, J. M.; GIURIATTO JÚNIOR, J. J. T.; CAMPANHARO, M. Cutting is the main vegetative propagation method used to produce Coffea canephora plantlets. In this method, the nutritional quality of the vegetative propagule (stem cuttings) is one of the determin... ... |
Autoria: JIMENEZ, E. J. M.; MARTINS, P. M. M.; VILELA, A. L. de O.; BATISTA, N. N.; ROSA, S. D. V. F. da; DIAS, D. R.; SCHWAN, R. F. Microbial metabolites produced during fermentation migrate into the coffee and can influence the decrease in seed viability and coffee quality. This study evaluated the effects of physiological change... ... |
Autoria: BRAGANÇA, S. M.; MARTINEZ, H. E. P.; LEITE, H. G.; SANTOS, L. P.; LANI, J. A.; SEDIYAMA, C. S.; ALVAREZ V. V. H.; MOSQUIM, P. R.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.