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Autoria: ABREU, G. F.; ROSA, S. D. V. F. da; COELHO, S. V. B.; PEREIRA, C. C.; MALTA, M. R.; FANTAZZINI, T. B.; VILELA, A. L. Storage is important in the coffee post-harvest. Determining the maximum period that coffee can remain storaged is important aiming to reduce losses in quality and, consequently, allow the producer to... ... |
Autoria: SOBREIRA, F. M.; OLIVEIRA, A. C. B. de; PEREIRA, A. A.; SAKYIAMA, N. S. This work evaluated the Híbrido de Timor germplasm and the potential of its derivedprogenies as genetic resources to improve coffee quality,with focus on the specialty coffee market. Thirty eight Coff... ... |
Autoria: FERREIRA, W. P. M.; RUFINO, J. L. dos S.; FONSECA, H. P.; QUEIROZ, D. M. de; FERNANDES FILHO, E. I.; RIBEIRO, M. de F.; FERREIRA, C. de F. S. All the characteristics of the mountainous environment directly influence the coffee crops, and subsequently, on the final coffee note, that reflects the quality of the beverage produced in a region.... ... |
Autoria: FILETE, C. A.; MOREIRA, T. R.; SANTOS, A. R. dos; GOMES, W. dos S.; GUARÇONI, R. C.; MORELI, A. P.; AUGUSTO, M. I.; ABREU, R. de O.; SIMMER, M. M. B.; CALIMAN, A. D. C.; GUIMARÃES, C. V.; BERILLI, S. da S.; FERRAO, M. A. G.; FONSECA, A. F. A. da; PARTELLI, F. L.; BERILLI, A. P. C. G.; OLIVEIRA, E. C. da S.; PEREIRA, L. L. The sensory profile from the Coffea canephora stands out for being denser, less sweet, presenting less acidity, and having characteristics of a marked aroma of roasted cereals. Coffee is essentially a... ... |
Autoria: SANTOS, J. L. F.; MOURA, N. R.; CAPUCHO, A. S.; SOUZA, F. de F.; CASTRO, J. M. da C. e O objetivo deste trabalho foi identificar as espécies de Meloidogyne em áreas de aceroleiras no polo de irrigação Petrolina-Juazeiro. |
Autoria: MOREIRA, G. E. G.; COSTA, M. G. M.; SOUZA, A. C. R. de; BRITO, E. S. de; MEDEIROS, M. de F. D. de; AZEREDO, H. M. C. de
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Autoria: HONORATO, A. C.; COSTA, A. E. S.; CABRAL, P. G. C.; ISHIKAWA, F. H.; PEREIRA, O. L.; SOUZA, F. de F.; CAPUCHO, A. S. O objetivo deste estudo foi comparar a eficiência de três métodos de inoculação de Lasiodiplodia em ramos de mudas de aceroleira. |
Autoria: HONORATO, A. C.; COSTA, A. E. S.; CABRAL, P. G. C.; ISHIKAWA, F. H.; PEREIRA, O. L.; SOUZA, F. de F.; CAPUCHO, A. S. O objetivo deste estudo foi avaliar a reação das principais cultivares de aceroleira da Embrapa à Lasiodiplodia sp. |
Autoria: HONORATO, A. C.; CABRAL, P. G. C.; ISHIKAWA, F. H.; PEREIRA, O. L.; SOUZA, F. de F.; CAPUCHO, A. S. O objetivo deste trabalho foi avaliar a relação entre o crescimento micelial de três isolados do patógeno e a agressividade em mudas inoculadas sob condições controladas. |
Autoria: IVAMOTO, S. T.; CELEDÓN, J. M.; YUEN, M. M. S.; DOMINGUES, D. S.; PEREIRA, L. F. P.; BOHLMANN, J.
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