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Autoria: CARDOSO, D. B.; ROSA, S. D. V. F. da; CLEMENTE, P. E. G.; GALLEP, C. M.; PADILHA, L.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: FERNANDEZ, D.; RAMIRO, D.; MALUF, M. P.

WRKY family proteins are transcription factors involved in the regulation of development and plant defense response pathways. The Arabidopsis thaliana WRKY superfamily is made of 75 members. Common to... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2007

Autoria: SOBREIRA, F. M.; OLIVEIRA, A. C. B. de; PEREIRA, A. A.; SOBREIRA, M. F. C.; SAKYIAMA, N. S.

This work evaluated the sensory quality of coffee genotype groups , discriminated by their genealogical origin, based on current methodology of the specialty coffee market and use of the "Sensogram" a... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: MARRACCINI, P.; RAMOS, H.; VIEIRA, L. G. E.; FERRÃO, M. A. G.; SILVA, F. R. da; BLOCH JÚNIOR, C.; ANDRADE, A. C.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2008

Autoria: FREITAS, M. N. de; ROSA, S. D. V. F. da; PEREIRA, C. C.; MALTA, M. R.; DIAS, C. T. dos S.

The demand for high-quality coffee among consumers has generated a great deal of interest among producers in serving this market. Parameters for physiological analyses that can be associated with aspe... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: FRANCO, O. L.; ANDRADE, A. E.; BARROS, E. V. S. A.; SA, M. F. G. de; CARNEIRO, R. M. D. G.; CARNEIRO, R.; EIRA, M. T. S. da; ROCHA, T. L.; REIS, A. M. dos

Proteomic methods, such as bidimensional electrophoresis (2-DE) and mass spectrometry, have been extensively used for the study of protein differential expression in several plants including Arabidops... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2007

Autoria: TISKI, I.; PEREIRA, L. F. P.; VIEIRA, L. G. E.; TAKAHASHI, E. K.; FERREIRA, L. P.; MARRACCINI, P.; POT, D.; LEROY, T.; BENASSI, M. T.; DIAS, R. C. E.

The most important lipids in coffee, the diterpenes khaweol and cafestol, are originated from the isoprenoid pathway. Despite their diversity in functions and structures, all isoprenoids derive from t... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2007

Autoria: NORIEGA, D. D.; ARIAS, P. L.; BARBOSA, H. R.; ARRAES, F. B. M.; OSSA, G. A.; VILLEGAS, B.; COELHO, R. R.; ALBUQUERQUE, E. V. S.; TOGAWA, R. C.; GRYNBERG, P.; WANG, H.; VÉLEZ, A. M.; ARBOLEDA, J. W.; GROSSI-DE-SA, M. F.; SILVA, M. C. M.; VALENCIA-JIMÉNEZ, A.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Autoria: SANTOS, F. C.; ROSA, S. D. V. F. da; GROTEWOLD, E.; PADILHA, L.

Coffee is one of the most important agricultural products in the world market. The mode of coffee processing, whether wet or dry, determines the flavor characteristic and also the seed quality. Qualit... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2014

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