Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: GOMES, J. B. V.; ARAUJO FILHO, J. C. de; VIDAL-TORRADO, P.; COOPER, M.; SILVA, E. A. da; CURI, N. Horizons with varying degrees of cementation are a common feature of the soils from the coastal tablelands of Northeastern Brazil. In most cases, these horizons are represented by the following subsur... ... |
|
Autoria: SOUZA, L. D.; SOUZA, L. da S.; LEDO, C. A. da S.; CARDOSO, C. E. L. O objetivo deste trabalho foi avaliar a distribuição de raízes e a produtividade de mamoeiro em dois sistemas de produção, em Argissolo Amarelo de Tabuleiro Costeiro, na Bahia. No primeiro sistema de... ... |
Autoria: GOMES, J. B. V.; FERNANDES, M. F.; BARRETO, A. C.; ARAUJO FILHO, J. C. de; CURI, N. This study evaluated the changes occurred in a set of soil attributes, particularly those related to the dynamics of soil organic carbon (SOC), as a function of the replacement of native forest for ag... ... |
Autoria: SIMON, M. F.; GRETHER, R.; QUEIROZ, L. P. de; SARKINEN, T. E.; DUTRA, V. F.; HUGHES, C. E.
|
Autoria: CARVALHO, H. W. L. de; MARTINS, C. R.; TEODORO, A. V.; SOARES FILHO, W. dos S.; PASSOS, O. S. The objective of this work was to evaluate the agronomical performance of 'Piemonte' mandarin grafted on 11 rootstocks grown under the edaphoclimatic conditions of the Coastal Tablelands, in the state... ... |
Autoria: COMETTANT RABANAL, R.; CARVALHO, C. W. P. de; ASCHERI, J. L. R.; HIDALGO CHÁVEZ, D. W.; GERMANI, R. The objective of this study was to use pre-cooked whole corn, parboiled brown rice and sorghum flours by thermoplasticextrusion as a pretreatment to improve the quality characteristics of gluten-free(... ... |
Autoria: PEREIRA, A. M. de S.; SILVA, G. dos S.; ALMEIDA, R. D.; SALLES, H. O.; SANTOS, K. M. O. dos; FLORENTINO, E. R.; BURITI, F. C. A. Sazetak: The effects of Lactobacillus casei BGP93 used as adjunct culture on the physicochemical, textural and sensory characteristics of a dairy beverage processed with goat Coalho cheese whey powder... ... |
Physicochemical properties of Butter cheese from Marajó manufactured with buffalo milk and cow milk. Autoria: SIMÕES, M. G.; RABELO, J. G.; DOMINGUES, A. F. N.; OLIVEIRA, E. B.; FERREIRA, C. L. de L. F. This study aimed to evaluate the physicochemical characteristics, texture and color parameters of the artisanal Butter cheese from Marajó, manufactured with partial substitution of buffalo milk for co... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.